Artık Skriptlerimi En Az +5 Like Ve Takipten Sonra Paylaşacağım.!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Adonisx7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 864
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adonisx7

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
12

Discord:

OnaycanKran#3500

Önemli Duyuru.!

Artık Paylaşacagım Skriptleri +5 Like Ten Sonra Yenilerini Getireceğim En AZ 5 Olmak Üzere Olacaktır.

Şartlarım Şunlardır.

5Like
1Takip
10Beğeni

Eğer Bunlar Olmazsa Forumu Bırakacağım..!

Amacın Ne?Primmi?

Dostum Youtubede Değiliz ßurası Samimi ßir Form Sitesi Amacın Prim ise söyle herkez sana like atsın fakat skriptine gerek kalmaz ßu seferde :)

Amacım Prim Kasmak Degil Burdaki Likeler Ve Takiplerdende Para Kazanmıyoruz.
Ama Emkelerimize Teşekkür Mabında Bir Tuşa Tıklamak Zor Geliyor İnsanlara Bu Yüzden Yardım Ettiklerimizden Sadece Teşekkür Mabında Bir Like Bir Takip İstiyorum Çok Bişeymi Kardeşim Prim Dediğiniz Şey Youtube De Video Sonunda Çektiginiz Videolarda Abone Olmayı Unutmayın Dediginiz Şeydir Sizin Herhangi Bir Videomu Bulursan Adımı Değiştirip Primci Yapmazsam Adam Değilim..

Amacım Prim Kasmak Degil Burdaki Likeler Ve Takiplerdende Para Kazanmıyoruz.
Ama Emkelerimize Teşekkür Mabında Bir Tuşa Tıklamak Zor Geliyor İnsanlara Bu Yüzden Yardım Ettiklerimizden Sadece Teşekkür Mabında Bir Like Bir Takip İstiyorum Çok Bişeymi Kardeşim Prim Dediğiniz Şey Youtube De Video Sonunda Çektiginiz Videolarda Abone Olmayı Unutmayın Dediginiz Şeydir Sizin Herhangi Bir Videomu Bulursan Adımı Değiştirip Primci Yapmazsam Adam Değilim..
Ancak Kolay Yoldan Forumda Daha Aktif Olarakda Amacınıza Ulaşabilirsiniz

Konu Çöp Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl