Rehber ARTIK SKRİPT YARDIM KONUSU AÇMAYACAKSINIZ!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
bayram-mini.png

Herkese merhaba. Bugün bir çok üyenin zorlandığı ''Skript''i artık çok kolay bir yoldan nasıl çözümünü bulacağınızı açıklayacağım iyi dinlemeler.
ayrac.png

Öncelikle sitemizin adı: Yaml Lint. Siteye
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
NOT: Yanlış bilmiyorsam, site sadece ''UTF-8'' belgelerini açıyor.
ayrac.png

Örnek olarak yanlış bir skript bulalım.
Kod:
on break of lapis_ore:
    chance of:
        give a netherbrick named "&3&l» &b&lMCTR &e&lKredisi &e&lKredisi &3&l«" to player
        send "&8&l[&b&lMC&3&lTR&8&l] &6Lapis Kazarken &3&l» &b&lMCTR &e&lKredisi &3&l« &6Buldun." to player
Burada, 2. satırda ''chance of <%yüzde>'' yazması lazım fakat skriptde ''%'' yok.
ayrac.png

Sitemize girip kodu satırlara yapıştırıyoruz ve ''Go'' diyoruz.
Burada diyor ki, ''2.'' satırda ''hata'' var.
Skripti düzenliyoruz. Sorunumuz çözülmüştür.
1532370868938.png

ayrac.png

Skriptimizin hata olduğu yeri düzenledik. Sorunumuz çözülmüştür.
Kod:
on break of lapis_ore:
    chance of 3%:
        give a netherbrick named "&3&l» &b&lMCTR &e&lKredisi &e&lKredisi &3&l«" to player
        send "&8&l[&b&lMC&3&lTR&8&l] &6Lapis Kazarken &3&l» &b&lMCTR &e&lKredisi &3&l« &6Buldun." to player
Skript factions gibi sunucularda lapis gibi şeylerden item çıkmasına yarıyan bir skriptdir. istiyenler kullanabilir.
ayrac.png

İyi forumlar MC-TR. Konum inşallah yararlı olmuştur <3
(Lütfen skript yardım konularında konu linkini paylaşalım. Hepimiz skript düzenlemeyi öğrenelim.)

Kafam karıştı :D Teşekkürler valla madoasdjfas

Yanlış olmuş konu. YAML Lint, YAML formatındaki dosyalar için geçerlidir. Skriptte hata bulması gibi bir şey söz konusu değil. Tek yapacağı şey eksik bir : varsa söylemek olur veya bunun gibi şeyler.

ARTIK SKRİPT YARDIM KONUSU AÇMAYACAKSINIZ bu çok iddiali bir konu başlığı ancak tam olarak doğru değil.
@bertek41 in dediği gibi" YAML dosyaları için geçerli" her hangi bir skript için geçerli olamaz. Başka formattaki skript dosyalarını düzeltmeyebilir.

ARTIK SKRİPT YARDIM KONUSU AÇMAYACAKSINIZ bu çok iddiali bir konu başlığı ancak tam olarak doğru değil.
@bertek41 in dediği gibi" YAML dosyaları için geçerli" her hangi bir skript için geçerli olamaz. Başka formattaki skript dosyalarını düzeltmeyebilir.
Aynen sana katiliyorum dostum. Cok iddiali bir durum soz konusu

Böyle yaparak diyorsanız ona bakarsanız site yapmak için kodlama bilmeye de gerek yok.
Tasarım programları tasarımınızı yapıp site kodlarını veriyor.

Oyun yaparken kolayca kodlama yapmadan oyun yapabilirsiniz...

En iyisi biraz bilgi öğrenip yapmak.Böyle kolay işlerle uğraşıp boşuna zamanınızı harcamayın derim.

Eğlence olsun diye yapabilirsin o sana kalmış, fakat zaman kaybı derim.

İyi Günler!

Ekli dosyayı görüntüle 35823
Herkese merhaba. Bugün bir çok üyenin zorlandığı ''Skript''i artık çok kolay bir yoldan nasıl çözümünü bulacağınızı açıklayacağım iyi dinlemeler.
Ekli dosyayı görüntüle 35824
Öncelikle sitemizin adı: Yaml Lint. Siteye
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayarak ulaşabilirsiniz.
NOT: Yanlış bilmiyorsam, site sadece ''UTF-8'' belgelerini açıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 35825
Örnek olarak yanlış bir skript bulalım.
Kod:
on break of lapis_ore:
    chance of:
Burada, 2. satırda ''chance of <%yüzde>'' yazması lazım fakat skriptde ''%'' yok.
Ekli dosyayı görüntüle 35826
Sitemize girip kodu satırlara yapıştırıyoruz ve ''Go'' diyoruz.
Burada diyor ki, ''2.'' satırda ''hata'' var.
Skripti düzenliyoruz. Sorunumuz çözülmüştür.
Ekli dosyayı görüntüle 35827
Ekli dosyayı görüntüle 35828
Skriptimizin hata olduğu yeri düzenledik. Sorunumuz çözülmüştür.
Kod:
on break of lapis_ore:
    chance of 3%:
Skript factions gibi sunucularda lapis gibi şeylerden item çıkmasına yarıyan bir skriptdir. istiyenler kullanabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 35829
İyi forumlar MC-TR. Konum inşallah yararlı olmuştur <3
(Lütfen skript yardım konularında konu linkini paylaşalım. Hepimiz skript düzenlemeyi öğrenelim.)
Aşırı gereksiz zaten oyun içinde hangi satırda hata olduğunu söylüyor ???

Sanki Biraz Abartılı Olmuş Başlık :D .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl