işinize yaricak mı veya yaradımı

• Eved

Oy: 2 66,7%
  • Hayr

Oy: 1 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kapandı bu hesap

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
40
Minecraft
cemicyz

Discord:

cemicyz#0001

Selam herkesss ben cem bugun sizlerle beraber nasıl mesaj kasılır bunu gösterecem
Kodlamış oldugum efsanevi java uygulması ile sonsuz kategori ekleyip
sonsuz yorum oluşturabilirsiniz
.jar olarak
virus total
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

javacı kardeşlerim için bir dipnot: ilk kez hashmapten valueyle key seçme yaptım .d özr dlrm yanlış yaptıysam ama çalışıo zaaa

kaynak kodu :

arkadaşlar lütfen çift tıklayarak başlatmaya çalışmayın kafanıza terlik fırlatırım bakın
bildiğiniz sunucu başlatır gibi
Kod:
java -jar yorumolusturucu.jar

kim bilir belki sizde bir gün yigit olabilirsiniz tabii kide bu uyuglama sayesinde sjsjsj

Son düzenleme:
Lanet olsun çift tıklayarak açmaya çalıştım açılmadı.​

Bunun için randomizer da yapmazsın ya :D
HashMap kullanımı gayet uygun zaten.

Acaba bunu forklayıp yanına güzel bir menü yapabilir miyiiim? (Canım sıkıldı :/ yapayım dedim)

Bunun için randomizer da yapmazsın ya :D
HashMap kullanımı gayet uygun zaten.

Acaba bunu forklayıp yanına güzel bir menü yapabilir miyiiim? (Canım sıkıldı :/ yapayım dedim)
dipnot olarak yazmıştım hiç hashmapte bellirli bir conditona göre rastgele bişi çekmedim ve lisansı yok tabikide yapabilirsin

dipnot olarak yazmıştım hiç hashmapte bellirli bir conditona göre rastgele bişi çekmedim ve lisansı yok tabikide yapabilirsin
Yok ya genede sorayım, belli olmaz bu işler bilirsin :P

bunun gelişmiş menülüsü yok mu

bunun gelişmiş menülüsü yok mu
Oradan ekmek arası gelişmiş menü alalım lütfen :D

Boş zamanım olduğunda sırf işsizlik için yaparım minik bir menü, hem katkımız olur hem sıkıntımı gideririm :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl