İnceleme Artık PlayStation 5'te Ayrı Ayrı Oyun Ayarı Yapmaya Gerek Yok!

Sizce Güzel Bir Özellik Mi?

• Evet.

Oy: 2 66,7%
  • Hayır.

Oy: 1 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D

Duygulandım

Ziyaretçi
PS5.jpeg

PlayStation 5

PlayStation 5 Nedir?

PlayStation 5, ultra yüksek hızlı SSD oyunları yıldırım hızında indirebilme, tuşa dokunduğumuz anda dokunmayı algılayabilme, 3 boyutlu ses desteği ile seslerin nereden geldiğini çok daha iyi algılayabilme özelliklerine sahip, üst düzey oyunları oynayabildiğimiz en yeni oyun konsoludur.

PlayStation 5'in Yeni Özelliği

Sony, çağ dışı yeni özelliğini tanıttı. Ön ayar özelliği ile artık oyunlarda tek tek ayar yapacağımıza bir yerden ayar yapıp tüm oyunlarda uygulayabiliyoruz.
PlayStation 5'in bir diğer özelliği ise artık tüm oyunlarda altyazılar (isteğiniz üzerine) otomatik olarak açılabilecek.

Peki Bu Ön Ayar Özelliğini Nasıl Uyguluyoruz?

PlayStation 5'te ön ayarları değiştirmek için:

• Ayarlar (Settings) menüsüne gelerek,
  • Kayıtlı Veri (Saved Data) sekmesine gelerek,
  • Oyun/Uygulama Ayarları (Game / App Settings) sekmesine gelerek ve
  • Oyun Ön Ayarları (Game Presets) sekmesine gelerek istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.

Peki Hangi Ayarlamaları Yapabilirim?

Buradan ses ve altyazı ayarlamaları yapabilir, Performans ve Çözünürlük seçeneceğinden FPS ya da çözünürlük ayarlayabilir, Kamera Kontrolleri seçeneğinden de kamera ayarlamalarını yapabilirsiniz.

Ek Bilgi

PlayStation 5, Türkiye'de 8.299 TL fiyatla satışa sunuldu.
PlayStation 5, Amerika'da ise 499 $ fiyatla satışa sunuldu.

ps5 oyunları.jpeg

Güzel bir özelliğe benziyor gerçekten. PS5 kullanıcılara faydalı bir konu olmuş. Gayet başarılı ve bilgili konular açıyorsun bu yüzden seni tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Inşallah en kısa zamanda daha iyi yerlere gelirsin

Olsada ayrı ayrı ayar yapsaydık.​

Güzel olmasına güzel bir özellikte PlayStation 5'in Türkiye'deki fiyatı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl