Arkadaşlar uzatmayı sevmem direkt olaya geçiyorum. Ben 23 yaşımdayım iş dönüşü tek oynağım oyun Minecraft ve ben bu oyunu 2010 yılından beri oynuyorum. Fakat, ne yazık ki, iş dönüşü bana kalan 3, 5 saati de maden kazarak geçirmek istemiyorum. Adamlar X-Ray diye velinimet bir araç geliştirmiş, size vakit tasarrufu sağlıyor buna karşı çıkmanın akıl mantık çerçevesinde bir açıklaması yok. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz kardeşim kimse size X-Ray kullanacaksın diye bir şey dayatmıyor sen istemiyorsan kullanma ama benim kullanmama niye karşısın? Benim kullandığım X-Ray'in kime ne zararı var? Ayrıca, neden bütün serverlarda bir X-Ray karşıtlığı var onu da anlamıyorum. Modlu servarlarda BuildCraft quarry'si serbest ee Vanilla'da X-Ray niye yasak? Açıkçası, benim gibi düşünen yüzlerce oyuncu olduğunu tahmin ediyorum ve buradan sunucu sahibi arkadaşlara seslenmek istiyorum gözünüzü seveyim artık bizi bi salın hocam ya valla bıktık hileli bir sunucu görmek istiyoruz. Vaktim olsa sırf bu sebepten kendi sunucumu kurucam.
Anarşi serverları var git orada oyna diyen arkadaşlar eğer claim atabileceğimiz bir server söylerlerse konuyu silip kendilerinden özür dileyeceğimden şüpheleri olmasın.