Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SennaNetwork

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
37
Arşiv​

Ekli dosyalar

• bin.png
    bin.png
    1 KB · Görüntüleme: 518
  • milyon.png
    milyon.png
    1,2 KB · Görüntüleme: 430
  • trilyon.png
    trilyon.png
    1,1 KB · Görüntüleme: 539
Son düzenleme:
Konu yararlı ve gelişmekte olan sunucular için güzel bir konu olmuş.

Eline sağlık, çoğu sunucuda g, k vs. kısaltmalar kafa karıştırıcı oluyor.

Skyblock sunucusu olanlar için oldukça yararlı bir çevirme olmuş. Elinize ve emeğinize sağlık!

BSkyBlock Eklendi.

Elinize sağlık. Yararlı bir konu.

Elinize sağlık cidden mükkemel

Başarılı ve yararlı bir konu.

Selamlar öncelikle bir çok opskyblock sunucu sahibi bunu arayıp bulamamıştır bende bu kişiler için kolaylık olsun diye "k " , "t" , "g" gibi ada levelinin yanına gelen ekleri değiştirip paylaşmak istedim.
NOT: ASkyBlock'ta Bunun gibi gözükmesi için configten "fancylevelinchat: false" olan yeri true yapmalısınız.
NOT: BSkyBlock'ta Bunun gibi gözükmesi için configten "shorthand: false" olan yeri true yapmalısınız.

Class dosyasının bulunduğu yer:

ASkyBlock/src/com/wasteofplastic/askyblock/listeners/ChatListener.java
Level-1.8.0.jar\world\bentobox\LevelPresenter.java

Örnekler:
Ekli dosyayı görüntüle 98481
Ekli dosyayı görüntüle 98482
Ekli dosyayı görüntüle 98483

ASkyBlock İndirme Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virus Total:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

BSkyBlock İndirme Link:

Virus Total:

Not:
ASkyBlock/BSkyBlock'un en yeni sürümü üzerinde değişiklik yapılmıştır sürümünüz eski ise yukarıda belirttiğim dosyaların bulunduğu yerden değiştirebilirsiniz.​
Merhabalar, Küçük bir sorum var ben bu Bin kısmını K olarak yapmak istiyorum nasıl yaparım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl