SennaNetwork
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 37
X for xCruwzy#7568
Merhabalar, Küçük bir sorum var ben bu Bin kısmını K olarak yapmak istiyorum nasıl yaparımSelamlar öncelikle bir çok opskyblock sunucu sahibi bunu arayıp bulamamıştır bende bu kişiler için kolaylık olsun diye "k " , "t" , "g" gibi ada levelinin yanına gelen ekleri değiştirip paylaşmak istedim.
NOT: ASkyBlock'ta Bunun gibi gözükmesi için configten "fancylevelinchat: false" olan yeri true yapmalısınız.
NOT: BSkyBlock'ta Bunun gibi gözükmesi için configten "shorthand: false" olan yeri true yapmalısınız.
Class dosyasının bulunduğu yer:
ASkyBlock/src/com/wasteofplastic/askyblock/listeners/ChatListener.java
Level-1.8.0.jar\world\bentobox\LevelPresenter.java
Örnekler:
Ekli dosyayı görüntüle 98481
Ekli dosyayı görüntüle 98482
Ekli dosyayı görüntüle 98483
ASkyBlock İndirme Link:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virus Total:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BSkyBlock İndirme Link:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Virus Total:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Not: ASkyBlock/BSkyBlock'un en yeni sürümü üzerinde değişiklik yapılmıştır sürümünüz eski ise yukarıda belirttiğim dosyaların bulunduğu yerden değiştirebilirsiniz.
Normal ASkyBlock jarında k t g olaraktan gelir.Merhabalar, Küçük bir sorum var ben bu Bin kısmını K olarak yapmak istiyorum nasıl yaparım
Evet ama bende nedense 1000000 filan yazıyorNormal ASkyBlock jarında k t g olaraktan gelir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yukarıda belirtmiştim configten "fancylevelinchat: false" olan yeri true yapmalısınız. diye ama sanırım okumadın bunu yaparsan olacaktır.Evet ama bende nedense 1000000 filan yazıyor
Tamamdıryukarıda belirtmiştim configten "fancylevelinchat: false" olan yeri true yapmalısınız. diye ama sanırım okumadın bunu yaparsan olacaktır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!