Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle yazmaya devam edersen yetkililer ne der bilmiyorum. Bu arkadaşın yazmasını ben istemiyorum.
Böyle düşünmenize şaşırdım. Ben konuyu güncel tutmaya değil güncellemeleri altta vermeye çalışıyordum. Maksat 1 ancak fesat zihin insana neler düşündürtüyor. Özellikle bu konuda bulunmamın sebebi ise sunucu ortamının diğer sunuculara farkla daha kaliteli olması. Çok uzun zamandır takibindeyim ve sapıkmışım gibi izliyorum. Sanırım herkes beni yanlış anlayacak :D Bir de bir yorumumu daha belirteyim: yönetim iyi gibi gözüküyor ama arkadaşın birisi çok samimi olur biri hiç samimi olmaz. Çok çelişkili yetkililer var. Birisi ile konuşmak içinse ispanyolcayı bırakıp japoncaya başladık. Ayrıca sunucu yönetiminde sadece LeBlach'dan memnunum diğerleri pek güzel davranmıyor bize. Sunucunun eksikleri yok değil var, özellikle arena haritası bozuk ve sürekli dile getirmemize rağmen el atılmadı. Güncelleme yapılır ise mutlu olacağım.

Böyle düşünmenize şaşırdım. Ben konuyu güncel tutmaya değil güncellemeleri altta vermeye çalışıyordum. Maksat 1 ancak fesat zihin insana neler düşündürtüyor. Özellikle bu konuda bulunmamın sebebi ise sunucu ortamının diğer sunuculara farkla daha kaliteli olması. Çok uzun zamandır takibindeyim ve sapıkmışım gibi izliyorum. Sanırım herkes beni yanlış anlayacak :D Bir de bir yorumumu daha belirteyim: yönetim iyi gibi gözüküyor ama arkadaşın birisi çok samimi olur biri hiç samimi olmaz. Çok çelişkili yetkililer var. Birisi ile konuşmak içinse ispanyolcayı bırakıp japoncaya başladık. Ayrıca sunucu yönetiminde sadece LeBlach'dan memnunum diğerleri pek güzel davranmıyor bize. Sunucunun eksikleri yok değil var, özellikle arena haritası bozuk ve sürekli dile getirmemize rağmen el atılmadı. Güncelleme yapılır ise mutlu olacağım.
Öncelikle yorumun hoşuma gitti. Arenayı birleştirirken sildim bu yüzden yapmıyordum hiç isteyeni yok sadece sen istiyorsun diye yapmak zorundayım hallediliyor.

kebb13 adlı sözde "rehberiniz" ağla kelimesini hakaretten sayarak keyfinden 15 dk lık mute atıyor millete yetkili seçersen lütfen dikkat ediniz

Dışardan bakıldığında güzel bir sunucuya benziyor pluginleri vs göründüğü kadarıyla cezbedici umarım sunucunuz tutar xd xd

Konu tasarımın sade ve hoş gözüküyor maplerin de gördüğüm kadarıyla güzel başarılar dilerim.

Uzun zamandır bu sunucunun ismini duyuyorum. Alanında gerçekten başarılı olduğunu rahatça söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra sunucu konu tasarımı gerçekten aşırı özgün olmuş. Sunucu özellikleri ilgimizi çekmedi de değil. Bu arada erken zaman içerisinde sizin sunucuya uğramaya çalışacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl