Skript Paylaşımı ARSALARDA FLY Skript Faction

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CooLBeY

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
29
Arkadaşlar Faction Arsalarda Fly Adına Bir Çok Skript Gördüm Ama Kendi Serverimde
Denediğimde Çalışmadı Veya Spawnda Ormanda Vs. Fly Açtılar Bende Bu Sorunun Üzerine Hepsini Bir Araya Getirip
Bir Şeyler Yapmaya Çalıştım Umarım İşinize Yarar Çalışır Ve Beğenirsiniz :)

KOD:
Kod:
#Skript MezzBey Tarafından Yazılmıs Ve Sizlere Sunulmustur.
#En Alt Kısımdan Fly Engellemek Icin Warp Ekliyebilirsiniz Engellemek Istediginiz Dünyayıda Ust Tarafından Ayarlıyabilirsiniz.
options:
    Prefix: &b&lARSA&f&lUCUS &8»

on command "/ucus":
    trigger:
        if world is "plotworld"
        execute player command "/fly on"
        send "{@Prefix} &a&lArsalarda Ucma Açıldı" to player
on command "/ucus":
    trigger:
        if world is "world"
        execute player command "/fly off"
        send "{@Prefix} &a&lBu Komut Sadece Arsalarda Gecerlidir" to player
on command "/ucus":
    trigger:
        if world is "spawn"
        send "{@Prefix} &a&lBu Komut Sadece Arsalarda Gecerlidir" to player
on command "/warp market":
    send "{@Prefix} &eMarkete Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp parkur":
    send "{@Prefix} &eParkura Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp bilgi":
    send "{@Prefix} &eBilgilere Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp vipbilgi":
    send "{@Prefix} &eVipbilgilere Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp arena":
    send "{@Prefix} &eArena Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp yetkililer":
    send "{@Prefix} &eLapise Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp hapishane":
    send "{@Prefix} &eHapishaneye Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp orman":
    send "{@Prefix} &eOrmana Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp lapis":
    send "{@Prefix} &eLapise Geldiğiniz Icin Ucma Modunuz Devre Dısı Bırakılmıstır!"
on command "/warp jail":

Son düzenleme:
Tab yok mu acaba ?

hastebin ekleyip atsan daha iyi olur. Tab bilmiyorsan nasıl skript yaziyorsuın ...

hastebin ekleyip atsan daha iyi olur. Tab bilmiyorsan nasıl skript yaziyorsuın ...
Artık Hastebin ekleyip atarım teşekkürler ama tab bilmiyosan nasıl skript yazıyosun demissiniz ben daha dün başladım 1 2 tane felan denedim o yüzden bence normal eğer skript yazmaya çalışmassam tabıda gökden vahiy olarak öğrenmiyecem demi herkes doğduğu gün tab bilmiyo skript yazamıyo şuan hata varsa söyleyin düzeltmeye çalışırım

Arkadaşlar Faction Arsalarda Fly Adına Bir Çok Skript Gördüm Ama Kendi Serverimde
Denediğimde Çalışmadı Veya Spawnda Ormanda Vs. Fly Açtılar Bende Bu Sorunun Üzerine Hepsini Bir Araya Getirip
Bir Şeyler Yapmaya Çalıştım Umarım İşinize Yarar Çalışır Ve Beğenirsiniz :)

KOD:
Kod:
on command ''fly'':
    if world is ''plotworld''
    excute player command ''/fly on''
    send ''&3&l[&b&lArsa&f&lKoruma&3&l] &a&lArsalarda Uçma Açıldı'' to player
else:
    cancel event
    send ''&3&l[&b&lArsa&f&lKoruma&3&l] &4&lBu Komut Sadece Arsalarda Geçerlidir'' to player
Gene Normal Bir Skript Herkes Aynı Şeyi Yapiyor.Arsalarda FLY Açma Herkes Kodlayıp Yapabilir.

Çok Basit Bir Skript Senden Daha Güzel Bir Skriptler Bekliyorum

Gene Normal Bir Skript Herkes Aynı Şeyi Yapiyor.Arsalarda FLY Açma Herkes Kodlayıp Yapabilir.
Yorumun için teşekkürler ama dediğim gibi 3. Skriptim basit ten başladım inşallah gelistirecem[DOUBLEPOST=1483204164,1483204133][/DOUBLEPOST]
Yorumun için teşekkürler ama dediğim gibi 3. Skriptim basit ten başladım inşallah gelistirecem[DOUBLEPOST=1483204219][/DOUBLEPOST]
Çok Basit Bir Skript Senden Daha Güzel Bir Skriptler Bekliyorum
Yorumun için teşekkürler ama dediğim gibi 3. Skriptim basit ten başladım inşallah gelistirecem yani daha iyi şeyler yazmaya calisacam

Çalışmıyor, 'Bu komut için gerekli yetkiye sahip değilsiniz' diyor oyuncu denediğinde.

arsalarda denemesi lazım
Arsalarda denedim zaten.
Yetkisi olmayan oyuncuya yetkisi olmayan komutu bindirmek çok garip olmuş. Oyuncuya /fly komutunu vermek yerine /uçur gibi komutlar vermen daha iyi ve sen adama arsalarda uçabilsin diye bu skripti yazıyorsun ama oyuncunun sahip olmadığı komutu uçmak için yazdırmışsın. Skript'lerde her event gelen satırın sonuna : işareti gelir ve event ifadenin (trigger, on break, if gibi) altına tab tuşu aracılığı ile kullandığınız kod metinin otomatik boşluk bırakmasıdır. Tab atmak yerine manuel olarak 4 boşluk'ta yapabilirsiniz. Senin skriptin çöpten başka bir şey değil. Çok hata var. Skript öğreten kanalların videosunu izle. Ben skripte başladığım da öyle yaptım, videoları bitir skript forumların da öğrenmek istediğin özelliğin konusunu aç, istek konusunu aç ve en iyisi ingilizcen olmasına çok gerek yok
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'e bak. Şuan en profesyonel skripterlerin yaptığı her şeyin temelini buradan öğrenirsin. Skriptleri incele öğrenemem diye korkma çünkü gerisi gelir. Ben ilk skript yazarken çok hevesliydim kağıda bile yazıyordum....

Yetkisi olmayan oyuncuya yetkisi olmayan komutu bindirmek çok garip olmuş. Oyuncuya /fly komutunu vermek yerine /uçur gibi komutlar vermen daha iyi ve sen adama arsalarda uçabilsin diye bu skripti yazıyorsun ama oyuncunun sahip olmadığı komutu uçmak için yazdırmışsın. Skript'lerde her event gelen satırın sonuna : işareti gelir ve event ifadenin (trigger, on break, if gibi) altına tab tuşu aracılığı ile kullandığınız kod metinin otomatik boşluk bırakmasıdır. Tab atmak yerine manuel olarak 4 boşluk'ta yapabilirsiniz. Senin skriptin çöpten başka bir şey değil. Çok hata var. Skript öğreten kanalların videosunu izle. Ben skripte başladığım da öyle yaptım, videoları bitir skript forumların da öğrenmek istediğin özelliğin konusunu aç, istek konusunu aç ve en iyisi ingilizcen olmasına çok gerek yok
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'e bak. Şuan en profesyonel skripterlerin yaptığı her şeyin temelini buradan öğrenirsin. Skriptleri incele öğrenemem diye korkma çünkü gerisi gelir. Ben ilk skript yazarken çok hevesliydim kağıda bile yazıyordum....
Kardeşim bu acemilik skriptimdi geliştirip güncellerim bunu paylasmamda saçma zaten herkes arsalarda fly yazabilir buda hatalı zaten duzelticem bilgisayarda internete giremiyorum yoksa düzeltilmiş ve geliştirilmiş halı var bende[DOUBLEPOST=1483626362,1483545669][/DOUBLEPOST]
Çalışmıyor, 'Bu komut için gerekli yetkiye sahip değilsiniz' diyor oyuncu denediğinde.
skript güncellendi eğer gene çalışmassa özele gel bende çalıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl