Bulundu Arsa Eklentisi İstek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ErenReyiz3424

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Merhaba, biz aramızda survival oynuyorduk ancak 6-7 gün gibi bir sürede çok fazla büyüdük ve aktif 25 oyuncuya ulaştık.
Vanilla tarzı iletiyoruz ve fazla eklenti kullanmıyoruz ancak sorunlar olduğu için claim sistemine ve toplu bir köy sistemine geçmeye karar verdik.
GriefPrevention eklentisini fazla beğenmedik. WorldGuard ile wg atıp [Sell] tabelası yapınca tabela aktif olmuyor. Yani çalışmıyor.
Ben, arsayı bir kişi tabelaya sağ tıkladığında satın alsın istiyorum. Ayrıca sunucuda ekonomi yok, yani direkt ilk tıklyan kişi beleşe alsın sistemi yapmak istiyoruz. PlotSquared PlotBuy vsvs. gibi eklentilere rastladım ancak hiçbiri güncel değil. Bunu yapabileceğim bir eklenti tavsiyesi olan var mı? Veya worldguardın [Sell] tabelasını nasıl düzelteceğimizi bilen varsa onuda kullanmak isterim. Veya eklenti önerisi olan var ise çok iyi olur, teşekkürler.

Bu konuda acil desteğe ihtiyacımız var. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Arkadaşlar AdvancedRegionMarket ile nasıl ücretsiz arsa satabilirim?
Tabelanın sonuna FREE, 0 ve bos bırakarak yazdım ancak yine de bir fiyat belirliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl