Tanıtım Armor Stant | Tools Sunucunuza güzel görüntü katmak istemez misin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 606
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Armor Stant Tools
Hadi yeni bir dünya yaratalım!

Merhaba. Bugün sizlerle birlikte Armor Stant Tools adındaki eklentiyi inceleyeceğiz. Bu eklenti birçok işlem içerisinde kullanabiliyor. Minecraft sunucunuz için çok ayrı yerler taşıyan bir eklentiyi sizlerin huzurunda tanıtacağım. Şimdiden varsa bir eksiğim, hatam yorum yaparak bana söylerseniz bende hatalarımın ve eksiklerimin farkına varmış olurum. Hadi isterseniz sizleri daha fazla tutmadan konumuza geçelim.

N2SbQP.png

Nedir Bu Armor Stant Tools?
Hadi biraz görüntü düzeltelim!

Neredeyse bütün sunucularda kullanılan bir eklentidir. Aynı zamanda her sunucuya yeni bir görüntü, yeni bir güzellik katan bir eklentidir. Sunucunuz da NPC ile yapabileceğiniz güzel bir eklentidir. Warp geçişlerinde güzel bir görünüm yapabilmeniz için güzel bir eklenti. Yani bu eklenti sayesinde sadece sunucunuzun dış kısmını güzel bir hale sokabilirsiniz. Bu da oyuncuların ilgilerini çeker ve tıklamak isterler. Tabii sizde onun için güzel bir komut eklerseniz tadından yenmez. Stand'da bacaklarını, kollarını, gövdesini ve başını değişik şekilde konum ayarlayabiliyoruz. Bu da sizin yaptığınız mimari eserlere daha güzel ve daha çekici bir anlam katmanızı sağlar.

OH67eC.png

Komutlar
Eklentide tanıtılabilecek öyle pek çok bir şey yok. O sebepten dolayı direkt olarak komutlara giriş yapmak istedim. Umarım iyi bir şey yapmışımdır. Hadi isterseniz geçiş yapalım.

KomutlarAçıklamaları
/astoolsKendinize tüm zırh standı araçlarını verebilirsiniz. (Komutu kullandıktan sonra envanteriniz temizlenir.)
/astools reloadEklentiyi yeniler.
/ast/astools komutunun kısaltılmış halidir.
/ascmdassign console <komut>Yakınınızdaki en yakın zırh standına komut atayabilirsiniz. (4 blok)
/ascmd assign player <komut>En yakın zırh standına bir oyuncu komutu atayabilirsiniz.
/ascmd removeEn yakın zırh standına atanan komutu kaldırabilirsiniz.
/ascmd viewEn yakın zırh standına atanan komutu görebilirsiniz.
/ascmd cooldown <ticks>Komutun bekleme süresini en yakın zırh standında ayarlayabilirsiniz.
/ascmd cooldown removeEn yakın zırh standındaki komutun bekleme süresini kaldırabilirsiniz.

Eklentiyi indirebilmek için bana tıkla ki bende seni ışınlayım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Video

06x1KK.png

Günümüzün sunucularının olmazsa olmazı olan bu eklentiyi tanıtmanız gayet hoş olmuş ki gayet güzel de bir anlatım olmuş. Kalemine sağlık :)

Bu eklenti ile sunucusunu süslemek isteyen arkadaşlar bence hiç zaman kaybetmeden eklentiyi kursunlar..​

Sunucuyu süslemek için gayet güzel bir eklenti, bunu tanıtmanız sunucu sahipleri için yararlı bir konu olmuş eline sağlık.

Başarılı, elinize sağlık.

Elinize Sağlık Güzel Olmuş

Elinize sağlık güzel tanıtmışsınız

Her sunucuda gördüğüm, imrendiğim hatta kıskandığım fakat hiçbir şekilde kendi sunucumda uygulamadığım güzel bir eklenti. Çok kolay bir kullanımı ve güzel görünümü bulunuyor. Birçok oyuncu bu eklentiden habersiz oyununu oynuyor. Eline sağlık.

Anlatım yararlı. Eklenti için söyleyecek söz yok. Eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl