Bulundu Armor stand ile right click

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fix3d
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.978
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fix3d

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
17
Armor stand ile ilgili skriptler çalışmıyor. Örneğin rightclick. MundoSK yı indirdim ama oda oyuna almıyor. Java hatası verip oyundan atıyor. Mundoda debugu açtığımda skinle ilgili bir sıkıntı olduğu gözüküyor. Skin restroreri silip denedim ama yine aynı.[DOUBLEPOST=1494085518,1494079029][/DOUBLEPOST]MundoSK yı sildim. Acaba addon mu lazım armor stande right click yaptırmak için? Yardım lütfen @smt287 @DjuitieTR @SydeFQ @bysercan06

Armor Stand Olayı Bildigim Kadarıyla Aliases Dosyayıla İligli Eşya Kodu İle Yapmayı Denediniz mi ?

Biraz Araştırıp Geri Dönüş Yapacagım İzninle Hemen Geliyorum

@DjuitieTR Hocam biraz araştırdım ve şöyle bir sonuca ulaştım. Skript armor standi entity olarak görmüyor. Peki alternatif yol varmıdır?

Mundo Sk
armor stand (interact|manipulate)

Sağlıyor Yani
Armor Standa Eşya Gİydirme Ve Çıkartma Sağlıyor

rightclick olarak değil belki ama bu konuda kullanmanı sağlayabiliriz

Mundo Sk
armor stand (interact|manipulate)

Sağlıyor Yani
Armor Standa Eşya Gİydirme Ve Çıkartma Sağlıyor

rightclick olarak değil belki ama bu konuda kullanmanı sağlayabiliriz
İlk postada belirttim. MundoSK indirdiğimde sunucuya bağlanamıyordum. Skinle ilgili bir hata veriyordu skin restroreri silmeme rağmen. Jar dosyasından skin dosyasını kaldırıp oyuna girişi sağladım :D Ama yine işe yaramadı ama yinede yeniden deneyeyim. Birazdan geri dönüşü sağlayacağım.[DOUBLEPOST=1494088973,1494088687][/DOUBLEPOST]
ZZP05Z.png

@DjuitieTR
Edit:
nR3By0.png
[DOUBLEPOST=1494096127][/DOUBLEPOST]@smt287 Bey skrayfall da yaramadı.[DOUBLEPOST=1494102740][/DOUBLEPOST]@smt287 @DjuitieTR @SydeFQ @bysercan06 Çözüm yolu yokmudur? MundoSK ve skRayFall ı eleyelim. Olmadı.

Sunucunuz java 8 değilse ondan kaynaklı bir sorun olabilir. Bazı eklentiler artık java 7 de çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl