Armor Stand eventleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Vezirx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 899

Vezirx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
6
Armor stand eventleri aradım da hiç bulamadım arkadaşlar algoritmasını kafamda oluşturdum ama belirli şeyleri bilmiyorum mesela etrafımdaki 10 blok tüm kişilere armor stand spamlayacağım ama onu nasıl takip edecek parantezi armor stand olarak düşünün - i de herhangi bir canlı olarak anlatmak istedigim şey tam şu şekilde ( - ) entity yürürken armor stand onun çevresinde olacak sürekli bunu nasıl gittiği yöne doğru kayıt edebilirim?

Armor stand eventleri aradım da hiç bulamadım arkadaşlar algoritmasını kafamda oluşturdum ama belirli şeyleri bilmiyorum mesela etrafımdaki 10 blok tüm kişilere armor stand spamlayacağım ama onu nasıl takip edecek parantezi armor stand olarak düşünün - i de herhangi bir canlı olarak anlatmak istedigim şey tam şu şekilde ( - ) entity yürürken armor stand onun çevresinde olacak sürekli bunu nasıl gittiği yöne doğru kayıt edebilirim?
Yapmayı denemedim fakat çalışıyor diye biliyorum bir zombi oluşturup on damagede eventi cancel yap ve armor standie sürekli o zombiye tple

Yapmayı denemedim fakat çalışıyor diye biliyorum bir zombi oluşturup on damagede eventi cancel yap ve armor standie sürekli o zombiye tple

İşte armor standın kafasına blok bağlayıp ve onu görünmez yapmam gerekecek ek olaral bunlar da var.

İşte armor standın kafasına blok bağlayıp ve onu görünmez yapmam gerekecek ek olaral bunlar da var.
Kod:
spawn a armor stand
set {_e} to last spawned armor stand
add "{Invisible:1b,Marker:1b,CustomNameVisible:1b}" to nbt of {_e}

Kod:
spawn a armor stand
set {_e} to last spawned armor stand
add "{Invisible:1b,Marker:1b,CustomNameVisible:1b}" to nbt of {_e}

Nbt tam olarak ne oluyor ? Ve bu dediklerimi yapmak için neleri öğrenmek gerekiyor. Variable loop ve nbt yeterli mi ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl