Arkadaşlık Anınız

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EmreSHN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 541
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

Merhaba Değerli MC-TR üyeleri
İlk olarak ben başlayayım

Benim küçükken 13 yaşlarındayken 2 tane dostum vardı. Kardeş gibiydik , paramız olmadığında paylaşıyorduk ,yemeğimiz olmadığında paylaşıyorduk,birbirimizden gizli iş yapmıyorduk. Bizim dostluğumuz çok güzeldi kötü ve iyi günümüzde hep birbirimizin yanında oluyorduk , hiç birbirimizi üzüp kırmıyorduk.

Herkese merhabalar!

Arkadaşlık anımızı anlatıyormuşuz, ben best friendimle olan tanışmamı anlatmak istiyorum.

11 yaşlarındayım. Bir küçücük çocuğum.
ayrıca minecraft noobusun
KANEKİ!
Neyse, başka bir sitede işte bir çocuk gördüm. 14 yaşlarında tahminimce. MC oynucak birilerini arıyordu, girdim işte kale savaşı yaptık baya bir.
Sonrasında çocuğun kafa yapısının benimle aynı olduğunu farkettim ve kankalık teklif ettim. Kabul etti.

3 yıllık dostluğumuz böyle başladı.
@HypeL

Selamlar

12 Yaşındayım, 7. sınıfa gidiyorum o zamanlar. Bir kızla tanışmıştım. Arkadaş olarak, kız bana açılmıştı, pek arkadaş gibi değil ama :). Kız bana açıldıktan sonra sevgili olayları falan oldu. 3 kez ayrılıp, tekrar barıştık. 4.cüsünde ergenlik yapıp kızdan atarına ayrılmıştım. En çok çektiğim acı 7. sınıfta çektiğim acıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl