Bulundu Arkadaşlarla survival için paket

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bahoaga26ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 669
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bahoaga26ak

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
bahoaga26ak

Discord:

Lextor#5648

Merhaba,
Arkadaşlarımla oynamak için kendi bilgisayarımdan survival sunucusu açtım, pluginler eklemek istiyorum fakat bu konuda bilgili değilim. Hangi pluginleri eklemeliyim pluginlerin ayarlarını nasıl yaparım bilmiyorum. Bunun için hazır plugin paketi varmı zaten eklemek istediğimiz pluginler ücretli pluginler değil, basit pluginler (claim, ekonomi, angelchest, /back, /tpa vb.) önerdiğiniz pluginler varsa onları da ekleriz.

essentials ekonomi /back ve /tpa gibi komutları ekleyecektir claim için griefprevention market için economyshopgui kullanabilirsiniz. Ve oyunculara yetki vermek için de luckperms tavsiye ederim

essentials ekonomi /back ve /tpa gibi komutları ekleyecektir claim için griefprevention market için economyshopgui kullanabilirsiniz. Ve oyunculara yetki vermek için de luckperms tavsiye ederim
Teşekkür ederim. : )

Merhabalar, öncelikle bilgisayarınıza bir sunucu kuracaksanız eğer portlarınız kapalı ise ve açamıyorsanız LogMeIn Hamachi yerine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
uygulamasını tavsiye ederim, sebebi daha düşük gecikme süresi vermesi ve sanırsam yüz kişiye kadar destek sağlamasıdır. Ek olarak başlatma dosyasında
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
larını kullanmanız çok önemli. Fork olarak
kullanabilirsiniz, kendim de kullanıyorum çok da seviyorum. Kendi bilgisayarınıza kuracağınız için optimizasyonunu biraz elden geçirmeniz gerek.
konu size yardımcı olacaktır.

Essentials, Vault, UltimateClaims eklentilerini kullanabilirsiniz.

discord eklermisin yardımcı oluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl