Arkadaşlarımla oynayacak güzel uzun soluklu bir sunucu arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Croxln

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
croxln

Discord:

croxln

Daha çok mmorpg ve emek sunucusu arıyoruz factions ve skyblock kafamıza daha yatkın olduğundan sunucu içerisinde bu oyun modlarından olursa severek deneyeceğiz

Son düzenleme:
Merhaba, Minecraft sunucumuz AesirMC tafsiye ediyorum Youtube kanalında
Videolarını izleyebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Faction, Skyblock ve hatta yeni açılacak olan MMORPG survival sunucularımızı deneyebilirsin.

İyi oyunlar dilerim.

Merhaba, Minecraft sunucumuz AesirMC tafsiye ediyorum Youtube kanalında
Videolarını izleyebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Faction, Skyblock ve hatta yeni açılacak olan MMORPG survival sunucularımızı deneyebilirsin.

İyi oyunlar dilerim.
Tavsiyeniz için teşekkürler MMORPG Skyblock ve Faction oyun modlarınızı kesinlikle deneyimleyeceğiz yeni açılacak olan survival sunucunuzla ilgili daha fazla bilgi almak isteriz. Başarılar dilerim!

Kanka bence sen ülke kurmayı seversin, gel biz seni JantiMC'ye çağıralım

Bosslar, zindan gibi klasik şeyler var ama sende ben Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ni Yunanistan'da kuracak bi hava aldım

Ip adresi: Play.JantiMc.com
Canlı harita falanda var yani ortam biraz şen

Yeni açılan emek survival sunucumuza bekleriz kesinlikle :) Deneyimlerinizi bizimle paylaşarak geliştirmemize de yardımcı olabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl