Arkadaşlar Yusuf beye ulaşmam gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mediaxx

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
........

Discord:

.......

Arkadaşlar keyubunun kurucusu Yusuf beye ulaşmam gerekli acilen

Merhaba,

Keyubu müşteri panelinizden destek talebi açarak ulaşabilirsiniz. Foruma bakacağını sanmıyorum.

Merhaba,

Keyubu müşteri panelinizden destek talebi açarak ulaşabilirsiniz. Foruma bakacağını sanmıyorum.
Keyubu hesabımı kendi istegimle kapatmıştım ve tekrar açtırmak istiyorum WhatsApptan engellemisler

Merhaba,

Bu durumda bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Forum genel olduğundan bakacağını sanmıyorum. MC-TR üzerinden iletişim kuramayabilirsiniz.

Merhaba,

Bu durumda bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok. Mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Forum genel olduğundan bakacağını sanmıyorum. MC-TR üzerinden iletişim kuramayabilirsiniz.
Siz iletmez misiniz yusuf beye

Merhaba,

Yusuf ile çalışmıyorum. Söylediğim iletişim yolları ile iletişime geçebilirsiniz. Burası genel minecraft forumudur, hosting görevlisi yetkim ise farklı bir hosting ile çalışmakta olduğum için vardır.

Merhaba,

Yusuf ile çalışmıyorum. Söylediğim iletişim yolları ile iletişime geçebilirsiniz. Burası genel minecraft forumudur, hosting görevlisi yetkim ise farklı bir hosting ile çalışmakta olduğum için vardır.
Ona ulaşamıyorum ama

Maalesef, ben yardımcı olamayacağım sadece foruma bakmayacağını sizlere söyledim. Hostinglerin iletişim kanallarına bakınız.

Sana destek olup bu konuyu bildiri attırıcağım.

Dostum selamlar sorununu okudum, Keyubu'ya ulaşmak istiyorsun. Whatsappdanda engellediklerine göre tek çözüm.
Adana'ya gitmek. Yol masrafları ve daha fazlasını karşılaman gerek. (tabi Adana'da yaşamıyorsan)
ardından google'ye keyubu yazarak adresslerine ulaşabilirsin. Verilen adrese giderek keyubu'nun sahibi Yusuf Bey ile görüşmek istiyorum. Diye bilirsin. Bunun sonucunda Yusuf Bey ile karşılaşabilirsin. (Tavsiye değildir sadece öneridir %100 görüşme garantisi mevcut değildir)

[email protected] mail adresine düzgün bir şekilde sorunu anlatan bir mail göndererek ulaşabilirsiniz.

Ulaşılamıyormuş. Bende Adanaya gitmesini önerdim :d
Mailden ulaşamadığı kısmı atlamışım ben sadece whatsapp üzerinden ulaşamıyor sandım. O zaman sizin öneriniz en mantıklısı :sohappy:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl