TheVerdant
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 5
Discord:
TheVerdant#3074
Arkadaşlar Öncelikle Herkese İyi Forumlar
Nerdeyse 6 Aydır Forumlarda Skript İsteklerinde Bulunuyorum Bir Forumun Tutatlıgılı arttı diğeri düştü diğeri Sonuç Olarak SK ile İlgilenen Bir Kişinin Bir Çok Forumda Hesabı Vardır Ve İsmini vermiceğim forumlarda ve bu forumda isteklerimi yapanlar oldu yapmaya çalışanlar görmemezden gelenler oldu
Bir Çok Konuyu Açıp Cevap Alamadıklarım Yada Sonuca Götüren Cevap Alamadıklarım Yada Saniyeler İçersinde Cevap Aldıklarım Oldu
Ben Daha Çok Yok Rütbe Skripti Yok Kredi Yok mute Skripti İstekleri Olan Kişilerden Değilim Benim Amacım Örnek Bir Pl sadece bir komutla a b c d e komutlarını yapar diğer plde f g h gibi komutları yapar benim isteklerim genellikle skriptle a b c d e f g h Birleştirmekdir hani sıfırdan değilde bir şeyleri geliştirmektir
Bu Arada SK konusunda Herhangi Bilgim Yok Mesela Bi SK Baştan Sona Kodlayamam Fakat Şöyle Bişey Yapabilirim Örnek SK sadece /kutu ver ile yazan kişiye kutu verir ama ben /kutuherkes komutu ile serverdeki herkese 5 adet kutu vermesini isterim onu bişeyler yapar eder oynar yaparım fakat sıfırrdan yazaman yada o sk benzeri vardır kopyala yapıştır Yapar Editlerim Ve Kullanırım
Şimdi Arkadaşlar İsteklere Gelicek Olursak Eğer
1- Şimdi Ben Bi SK Kullanıyorum Ox Eventi İçin Olan Bu SK normal bir şekilde çalışıyor mapi ayarlıyorum wgleri atıyorum oyuncuları tpall yapıyorum /soru yazıyorum biliyorlar sonra spawnda gidip tekrar tpall çekiyorum çalışıyor fakat benim burdaki isteğim şudur benim /otoeventox yazdıgım zaman O SK tamamen oto olcak yani nedir bu
önceden /otoeventyeriayarla yazdıgım yere oyuncuları çekecek
mesaj geçicek otoevent başlıyor
sonra /soru komutu ile soruyu soracak
tekrar oto mesaj geçicek kazananlarla devam ediyoruz
sonra /soru2
tekrar oto mesaj
sonra /soru3
Ve Ensonda 1 kişi kalana kadar devam edicek
1 kişiye hediye vericek
ve herkesi spawna çekicek
2 kere
arkadaşlar burdaki bi sıkıntı ox eventi sk içindek on player komutları bunları konsoldan yazıldıgı zaman sk çalışmıyor vede sk deki wg seçme olayları bunlar niye consolden yazılmış gibi olmalılar adı üstü bunlar otoevent ben bunu tce plugini yardımıyla oto yapacam /tce add /otoeventox 20.00.00 diye
HERNEYSE DİĞERİNE GEÇELİM
2-Ben bug kullanan oyuncusunun adasını sıfırlıyorum ve parasını ve oyuncu geldiği zaman adam yok diye feryat ediyor ona anlatana kadar deveye hendek atlatmak basit bu yüzden
ben /bugada <oyuncuismi>
yazdıgım zaman oyuncunun hem adasını hem parasını hem chestini hep envanterini temizlesin
ve o o oyuncu ben adayı sıfırladıktan sonraki girişinde ADAN SIFIRLANDI BUG KULLANDIGI İÇİN DİYE MESAJ GİTSİN
3.Bide Arkadaşlar Siteden Vip Satmak İçin Oyunada Skript Ekleniyormuş O İşin Ayrıntısı Nedir Bana Bi Anlatırmısınız
4-Bide Bu Oto Rehber İçin Bi SK Editlemeyi Düşünüyorum Şimdi Bizim Bu Rehberimiz Chate Yazılcak Her Soruya Cevap Vericek Ya
O Yüzden mesela Rehber nerde 'burdayım bro ' dicek alım varmı 'yok kardeş ' dicek bunun için ufak bir kod vardı fakat bulamadım
bide kurucu oyunda yoktu oyuncu vip almak istiyor vip alıcam kelimesini duydumu oto rehber direk buyrun ben rehber nasıl yardımcı olabilirim diyip altta yazı olcak <OTO REHBERLE KONUŞMAK İÇİN /OTOREHBER <MESAJ> YAZIN DİYE
arkadaşlar kalıpları siz verin ben tek tek uğraşır editlerim
5-bide oyunculara +güvenlik için login yaptıktan sonra herhangi bi satış para gönderme envanter açma gibi işlem yapmadan önce GÜVENLİK AÇIK LÜTFEN /pin <ŞİFRENİZ> yazınız olacak tabi bu şifreyi değiştmesi var şifremi unuttum diyip admine ticket gitmesi lazım vede bu pini ilk ayarlayacaklarında mesela servere geldim kaydoldum envanterimi açıcam merhaba yeni kullanıcı güvenlik sebebleri dolayısıyla güvenlik kodu belirlemen lazım /pinregister <şifreniz> dicek
@TheGaMeLiFe_HD Baksana Be Bro
@MpcVzr Helallll :D
Nerdeyse 6 Aydır Forumlarda Skript İsteklerinde Bulunuyorum Bir Forumun Tutatlıgılı arttı diğeri düştü diğeri Sonuç Olarak SK ile İlgilenen Bir Kişinin Bir Çok Forumda Hesabı Vardır Ve İsmini vermiceğim forumlarda ve bu forumda isteklerimi yapanlar oldu yapmaya çalışanlar görmemezden gelenler oldu
Bir Çok Konuyu Açıp Cevap Alamadıklarım Yada Sonuca Götüren Cevap Alamadıklarım Yada Saniyeler İçersinde Cevap Aldıklarım Oldu
Ben Daha Çok Yok Rütbe Skripti Yok Kredi Yok mute Skripti İstekleri Olan Kişilerden Değilim Benim Amacım Örnek Bir Pl sadece bir komutla a b c d e komutlarını yapar diğer plde f g h gibi komutları yapar benim isteklerim genellikle skriptle a b c d e f g h Birleştirmekdir hani sıfırdan değilde bir şeyleri geliştirmektir
Bu Arada SK konusunda Herhangi Bilgim Yok Mesela Bi SK Baştan Sona Kodlayamam Fakat Şöyle Bişey Yapabilirim Örnek SK sadece /kutu ver ile yazan kişiye kutu verir ama ben /kutuherkes komutu ile serverdeki herkese 5 adet kutu vermesini isterim onu bişeyler yapar eder oynar yaparım fakat sıfırrdan yazaman yada o sk benzeri vardır kopyala yapıştır Yapar Editlerim Ve Kullanırım
Şimdi Arkadaşlar İsteklere Gelicek Olursak Eğer
1- Şimdi Ben Bi SK Kullanıyorum Ox Eventi İçin Olan Bu SK normal bir şekilde çalışıyor mapi ayarlıyorum wgleri atıyorum oyuncuları tpall yapıyorum /soru yazıyorum biliyorlar sonra spawnda gidip tekrar tpall çekiyorum çalışıyor fakat benim burdaki isteğim şudur benim /otoeventox yazdıgım zaman O SK tamamen oto olcak yani nedir bu
önceden /otoeventyeriayarla yazdıgım yere oyuncuları çekecek
mesaj geçicek otoevent başlıyor
sonra /soru komutu ile soruyu soracak
tekrar oto mesaj geçicek kazananlarla devam ediyoruz
sonra /soru2
tekrar oto mesaj
sonra /soru3
Ve Ensonda 1 kişi kalana kadar devam edicek
1 kişiye hediye vericek
ve herkesi spawna çekicek
2 kere
arkadaşlar burdaki bi sıkıntı ox eventi sk içindek on player komutları bunları konsoldan yazıldıgı zaman sk çalışmıyor vede sk deki wg seçme olayları bunlar niye consolden yazılmış gibi olmalılar adı üstü bunlar otoevent ben bunu tce plugini yardımıyla oto yapacam /tce add /otoeventox 20.00.00 diye
JavaScript:
options:
JavaScript:
JavaScript:
JavaScript:
JavaScript:
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] prefix: &4[&eOX&4][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] O: &2Cevap Doğru[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] X: &4Cevap Yanlış[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] g1: &7&lSon &6&l1 &7&lSaniye[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] g2: &7&lSon &6&l2 &7&lSaniye[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] g3: &7&lSon &6&l3 &7&lSaniye[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] g4: &7&lSon &6&l4 &7&lSaniye[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] g5: &7&lSon &6&l5 &7&lSaniye[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)]command /soru <text> <text>:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] permission: "ox.soru"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] permission message: &c&lBu Komutu Kullanabilmek İçin Gerekli Yetkiye SAhip Degilsiniz.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] usage: &b&l/soru &6&l<&2&lO&7&l/&4&lX&6&l> &6&l<&7&lSorulacak Soru&6&l>[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] trigger:[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] if player has permission "ox.soru":[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} &b&l%arg 2%"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] wait 5 second[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@g5}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] wait 1 second[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@g4}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] wait 1 second[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@g3}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@g2}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@g1}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] if arg 1 is "O":[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select beyaz"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 0"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] wait 2 second[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@O}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select kirmizi"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 0"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] wait 2 second[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select beyaz"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 35"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select kirmizi"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 35:14"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] stop[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] if arg 1 is "X":[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] broadcast "{@prefix} {@X}"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select yesil"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 35"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "rg select yesil"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] execute player command "//set 35:5"[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=rgb(20, 20, 20)][SIZE=4][COLOR=rgb(0, 0, 0)] stop[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
HERNEYSE DİĞERİNE GEÇELİM
2-Ben bug kullanan oyuncusunun adasını sıfırlıyorum ve parasını ve oyuncu geldiği zaman adam yok diye feryat ediyor ona anlatana kadar deveye hendek atlatmak basit bu yüzden
ben /bugada <oyuncuismi>
yazdıgım zaman oyuncunun hem adasını hem parasını hem chestini hep envanterini temizlesin
ve o o oyuncu ben adayı sıfırladıktan sonraki girişinde ADAN SIFIRLANDI BUG KULLANDIGI İÇİN DİYE MESAJ GİTSİN
3.Bide Arkadaşlar Siteden Vip Satmak İçin Oyunada Skript Ekleniyormuş O İşin Ayrıntısı Nedir Bana Bi Anlatırmısınız
4-Bide Bu Oto Rehber İçin Bi SK Editlemeyi Düşünüyorum Şimdi Bizim Bu Rehberimiz Chate Yazılcak Her Soruya Cevap Vericek Ya
O Yüzden mesela Rehber nerde 'burdayım bro ' dicek alım varmı 'yok kardeş ' dicek bunun için ufak bir kod vardı fakat bulamadım
bide kurucu oyunda yoktu oyuncu vip almak istiyor vip alıcam kelimesini duydumu oto rehber direk buyrun ben rehber nasıl yardımcı olabilirim diyip altta yazı olcak <OTO REHBERLE KONUŞMAK İÇİN /OTOREHBER <MESAJ> YAZIN DİYE
arkadaşlar kalıpları siz verin ben tek tek uğraşır editlerim
5-bide oyunculara +güvenlik için login yaptıktan sonra herhangi bi satış para gönderme envanter açma gibi işlem yapmadan önce GÜVENLİK AÇIK LÜTFEN /pin <ŞİFRENİZ> yazınız olacak tabi bu şifreyi değiştmesi var şifremi unuttum diyip admine ticket gitmesi lazım vede bu pini ilk ayarlayacaklarında mesela servere geldim kaydoldum envanterimi açıcam merhaba yeni kullanıcı güvenlik sebebleri dolayısıyla güvenlik kodu belirlemen lazım /pinregister <şifreniz> dicek
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLER KONUYA YARDIM ETMEK İSTEYEN YARDIM ETMEYE ÇALIŞAN
VEDE YARDIM EDENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA BU SK EDİTİ FALAN BİTERSE
FORUMDA SK TANITIMI DİYE ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINTI SAHİPLERİYLE BERABER
HERKESE İYİ FORUMLAR SAĞLICAKLA KALIN
ByFatih
[DOUBLEPOST=1478122628,1478122536][/DOUBLEPOST]@ByFatih Yardımcı Olursanız Teşekkürler Bence Siz Bu İşin Altından Kalkarsınız VEDE YARDIM EDENLERE ÇOK TEŞEKKÜRLER BU ARADA BU SK EDİTİ FALAN BİTERSE
FORUMDA SK TANITIMI DİYE ATMAYI DÜŞÜNÜYORUM ALINTI SAHİPLERİYLE BERABER
HERKESE İYİ FORUMLAR SAĞLICAKLA KALIN
ByFatih
@TheGaMeLiFe_HD Baksana Be Bro
@MpcVzr Helallll :D