Çözüldü Arkadaşlar Sunucum Hangi Türden Olmalı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SansarReisOfficial

Tasarımcı
Elmaslar
415
Minecraft
CrazySansar

Discord:

Corrsy#7006

Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Op Faction Sunucusu açtım Fakat Kimse Oynamıyor Ve Sunucuyu Faction Yapma Tutmaz Vb. Mesajlar Çok Geliyor Faction Yerine Hangi Sunucu Yapabilirim Acaba Bildirirseniz Sevinirim Ha Bu Arada RPG Sunucuları Çok Tutar Diyorlar RPG Plugin Paketi + map + Texture Pack Satan Biri Varsa Bana Ulaşabilir Mi Lütfen ? İyi Forumlar.

Kimin ne dediğine bakma özgün fikirlerle yola çıkmalısın yapmak için değilde amacın olduğu zaman yapmalısın. Rpg sunucuların tutmadığını zamanla yıkıldığını mc oyuncuları olarak gördük. Skyblock faction survival tarzında yapabilirsin

Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Op Faction Sunucusu açtım Fakat Kimse Oynamıyor Ve Sunucuyu Faction Yapma Tutmaz Vb. Mesajlar Çok Geliyor Faction Yerine Hangi Sunucu Yapabilirim Acaba Bildirirseniz Sevinirim Ha Bu Arada RPG Sunucuları Çok Tutar Diyorlar RPG Plugin Paketi + map + Texture Pack Satan Biri Varsa Bana Ulaşabilir Mi Lütfen ? İyi Forumlar.
Merhaba aklınız da rpg bir sunucu kurmak varsa fikirlerinizi bana söyleyebilirsiniz ve size özel tam istediğiniz gibi bir rpg eklenti paketi yapabilirim haritasını ise takımımda olan mimarlar tarafından yapılabilir discord adresim: CAN147#1757

Merhaba aklınız da rpg bir sunucu kurmak varsa fikirlerinizi bana söyleyebilirsiniz ve size özel tam istediğiniz gibi bir rpg eklenti paketi yapabilirim haritasını ise takımımda olan mimarlar tarafından yapılabilir discord adresim: CAN147#1757
Arkadaşlık İsteği attım Bakar mısın ? CrazySansar#4837

Faction kendisini bitirdi eski faction kalmadı açılan faction sunucuları ilk gün 70 online 2. gün 0 Evet faction sunucusu açmakla hata etmişsin malesefki tutmuyor veya zor tutuyor rpg sunucularının çok tuttuğunu zannetmiyorum max 15 aktif en kolay OPSky sunucusu açarak tutturabilirsin.

Nedense Faction sunucuları artık oynanmamaya başladı. Benim önerim ise Skyblock veya Survival türünden bir sunucu açmanız olacak ?

Nedense Faction sunucuları artık oynanmamaya başladı. Benim önerim ise Skyblock veya Survival türünden bir sunucu açmanız olacak ?
Bence oynanıyor fakat bilen yoktur baya tanıtım yapması gerek heryerde her konuda reklam yapması gerek bence bütün oyuncuları toplasak faction oynayan 5000 kişidir.

Bence bilen yoktur baya tanıtım yapması gerek heryerde her konuda reklam yapması gerek bence bütün oyuncuları toplasak faction oynayan 5000 kişidir.​

Yani aslında Türkiye'de eskiden çok oynanıyordu ama şu son 1-2 ayda ciddi bir eriyiş var. (Faction sunucularına da çok sağlam bütçe gerekiyor.)

RPG açmanı tavsiye etmem, insanlar oynamaz.Türk insanı RPG sevmiyor.

Merhaba, Sorununuz Çözüldü İse Lütfen Belirtiniz.

Eskiden olsa Factions derdim fakat şimdi bilemiyorum. Türk insanı garip.

Survival oynamamış birisi olarak söylüyorum şuan survival ve skyblock popüler evet bir sürü skyblock sunucu olabilir ama güzel bir paket yaparsanız oyuncunuzda çok olur.

Survival sunucuları kötü olsa bile genelde tutuyor survival açabilirsin.

Survival oynamamış birisi olarak söylüyorum şuan survival ve skyblock popüler evet bir sürü skyblock sunucu olabilir ama güzel bir paket yaparsanız oyuncunuzda çok olur.
Nerden geldi bu skyblock kim çıkardı yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl