Çözüldü Arkadaşlar sunucu sürüm yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blvckk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 756
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blvckk

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
blvckk_EU
1709983133789.png

Arkadaşlar yabancı bir sunucuda sürümler hem 1.8 hem 1.20 her sürüme göre uygun gösteriliyor bunu nasıl yaparım ?

benim sunucumda sadece 1.8.8 olarak kaldı sunucuma ViaBackwards via pluginlerini kurdum 1.20 sürümleriyle girebiliyorum ama biraz kasma var bu sunucu gibi profeysonel yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum :)

1709983204424.png

Merhabalar

Viaversion plugini ile sunucu sürümünden yüksek sürümlerde girişlere izin sağlayabilirsiniz.

Viabackwards plugini ile 1.16.5 den yüksek sunucu sürümüne sahip sunucularda 1.16.5 e kadar olan girişleri açar.

Viarewind plugininde ise 1.16.5 altı sunucu girişlerini açar.

Merhabalar

Viaversion plugini ile sunucu sürümünden yüksek sürümlerde girişlere izin sağlayabilirsiniz.

Viabackwards plugini ile 1.16.5 den yüksek sunucu sürümüne sahip sunucularda 1.16.5 e kadar olan girişleri açar.

Viarewind plugininde ise 1.16.5 altı sunucu girişlerini açar.
hocam tam olarak yukaridakı sunucu 1.8.x den 1.20.x e kadar gözüküyor tıpkı bununki gibi nasıl server kurarım teşşekürler

hocam tam olarak yukaridakı sunucu 1.8.x den 1.20.x e kadar gözüküyor tıpkı bununki gibi nasıl server kurarım teşşekürler
bahsettiğim pluginlerin hepsini sunucunuza kurarsanız giriş yapabilirler.

Eğer sadece multiplayer listesinde sürüm görünümü istiyorsanız bunu bungeecord forkları ile veya motd pluginleri ile yapabilirsiniz. (bunlar ile istediğiniz şeyleri sürüm kısmına yazabiliyorsunuz.) Eğer sorun sunucuya her sürümden giriş yapmak ise arkadaşın dediği gibi ViaVersion, Viabackwards ve Viarewind gibi pluginleri kurabilirsin.
cevap için teşşekürler hocam 1.20.4 de bazı eklentilerin çalışmadığını gördüm 1.8 kurup viaVersion , Viabackwards , Viarewind kurarsam nasıl olur ? daha iyi performans istiyorum

Eski eklentileri yeni sürümlerde çalıştırmak zor gibi görünüyor ama bunu kaynak kodu varsa eğer açık kaynak kodunu değiştirerek halledebilirsin. Ayrıca plugini sağlam bir yerden kurduğun sürece performans sorunu yaşamazsın. Ben sana oyun sürümü olarak 1.16.5 taban purpur öneririm ancak eğer diyorsan "Minecraft'ın yeni güncellemeleri ile bir sunucu yapacağım" bu eklenti yokluğuna katlanmak zorundasın yada dediğim gibi açık kaynak kodu olan eklentilerin kodunu değiştirirsin, 1.20.4'e göre yapılandırırsın.
Ücretli bir şekilde 3 eklentiyi benim için 1.20 sürümüne ayarlayabilen birisi varmı ? varsa ücretini btc ile öderim ayırca map yapan birisinde arıyorum

Ücretli bir şekilde 3 eklentiyi benim için 1.20 sürümüne ayarlayabilen birisi varmı ? varsa ücretini btc ile öderim ayırca map yapan birisinde arıyorum
Sunucuya direk bu 3 eklentiyi koyduğunuzda çalışıyor hocam.

Sunucuya direk bu 3 eklentiyi koyduğunuzda çalışıyor hocam.
hocam çalışmıyor dediğim eklentiler farklı yabancı sunucuda çalışıyor sanırım özel plugin editlçileri var o konuda yardımcı olan kim var parasını veririm ödeme btc ile yapılıcak öyle az ücret vermiycem yeterki işini güzel yapsın çok üyük bir proje üzerinde çalışıyorum yabancı sunucu açmak için uğraşyorum tr sunucuları kazandırmıyor aslında para yatıran çok nadir var demek istiyorum

hocam çalışmıyor dediğim eklentiler farklı yabancı sunucuda çalışıyor sanırım özel plugin editlçileri var o konuda yardımcı olan kim var parasını veririm ödeme btc ile yapılıcak öyle az ücret vermiycem yeterki işini güzel yapsın çok üyük bir proje üzerinde çalışıyorum yabancı sunucu açmak için uğraşyorum tr sunucuları kazandırmıyor aslında para yatıran çok nadir var demek istiyorum
Forum üstünde xmadzy adlı arkadaşımız bu işleri yapıyor olması gerekiyor. Ama Java kodlaması yapıyormu bilgim yok.

Harita için isterseniz discordum benjamin17 iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl