Arkadaşlar Sizlere 2 Sorum Var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AliensHacker80

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
8
Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi sizlere 2 sorum olcak 1. si oyuncu oyuna girdiği zaman nasıl item gelmesini sağlıyabiliriz
2. si ise kodlanmış bir plugini eclipsede nasıl editleyebiliriz plugin.jar dosyasının içindeki yml leri.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

2. sorunun cevabını bilmiyorum ama 1. sorunun cevabını biliyorum ama kit üzerinden yaparsın plugin>essentials>config.yml (notepad++ ile acmanı öneririm) actıktan sonra ctrl+f firt join arat aşagıda kit: (ya boşdur yada başka birşey yazıyodur) oraya vermeek istedigin kitin ismini yaz bu arada bu sadece servere ilk defa girenler için

Plugin.jar icindeki .ymlleri editlemek için eclipse gerek yoktur rarli bir dosyayi winrarla goruntuler gibi .jar dosyasinida winrarla goruntulieyebilir .ymlleri editledikten sonrada winrarin icine dosya atar gibi atabilirsin ha yok ben pluginin kaynak kodlarini goruntulemek editlemek istiyorum diyorsan unpack edicek ek yazilim bulman gerek bu konudada ben bilgili degilim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnan Kardeş, senin dediğin doğru ama oyuncu oyundan çıktığında bidaha vermiyo ben bunu customjoinsitems plugini ile yapıyorum ama skriptle nasıl olur diyorum.[DOUBLEPOST=1437281356,1437281277][/DOUBLEPOST]ImHai plugin.jar ın içindeki yml'yi editleyip geri jarın içine attığım zaman plugin bozuluyo ve çalışmıyo ben bunu commandblocklogin plugininde yaptım ve plugin bozuldu

Arkadaşlar konu başlığında belirttiğim gibi sizlere 2 sorum olcak 1. si oyuncu oyuna girdiği zaman nasıl item gelmesini sağlıyabiliriz
2. si ise kodlanmış bir plugini eclipsede nasıl editleyebiliriz plugin.jar dosyasının içindeki yml leri.
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
2. sorunun cevabını bilemiyorum ancak, sunucuya her girişte oyunculara item vermek için illa ki plugin'e ihtiyacın yok. Sunucunun spawn noktasının tam altına bir command block sistemi yap. Gelen itemini alsın. Veya script sisteminide kullanabilirsin.

customjoinsitems plugini Kullan bu güzel her cıktında elinde kalıyor ben bunu önerim sana kardeşim

caylak zaten onu kullanıyorum daha kolay yalla yani script ile halletmek istiyorum.

script zor kardeşim kim yapmış ki yapsın allah aşkına kardeşim plugins kullan daha ii onda degiştirme imkanin var bari script te yok malesef hem iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl