Çözüldü Arkadaşlar server dosyasına kaynak paketinin kodlarını yazdım ama çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ourlex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ourlex

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
ArdaYM75

Discord:

arda_beyy

konsolda herhangi bir hata göremedim amacım şu şekilli ranklar varya onu eklemek kod da sıkıntı yok. Sunucuya girerken kaynak pakatini soruyor indiriyorum ama nafile.
resimler textures dosyasının içinde ayrı bir dosyada ondanmı acaba bilemiyorum bi yardım edin
{
"providers": [
{
"type": "bitmap",
"file": "minecraft:ranks/kurucu.png",
"ascent": 8,
"height": 8,
"chars": ["\uE001"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/mod.png",
"chars": ["\uE002"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/urehber.png",
"chars": ["\uE003"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/rehber.png",
"chars": ["\uE004"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/vip.png",
"chars": ["\uE005"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/elmas.png",
"chars": ["\uE006"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/zümrüt.png",
"chars": ["\uE007"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/altın.png",
"chars": ["\uE008"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/demir.png",
"chars": ["\uE009"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/kömür.png",
"chars": ["\uE00A"]
},
{
"file": "minecraft:ranks/oyuncu.png",
"chars": ["\uE00B"]
}
]
}

Son düzenleme:
Kaynak paketini oyuna yükletmek için hangi cdn servisini kullanıyorsunuz ?

server.properties içerisinden link girmiyor musunuz kaynak paketini yükletmek için ?
mc-packs i denedim bi araaçtığımda oldu daha sonra olmadı dropboxu denedim onda hiç olmadı

mc-packs i denedim bi araaçtığımda oldu daha sonra olmadı dropboxu denedim onda hiç olmadı
dropbox'ta linkin sonunda 0 yazıyor onu 1 olarak düzenleyerek tekrardan dener misin

dropbox'ta linkin sonunda 0 yazıyor onu 1 olarak düzenleyerek tekrardan dener misin
bu sefer kuruldu fakat  bunu yazdığımda yada tabda ayarladığım resim gözükmüyor.Ama önceden 1 keresinde çalışmıştı

bu sefer kuruldu fakat  bunu yazdığımda yada tabda ayarladığım resim gözükmüyor.Ama önceden 1 keresinde çalışmıştı
Kaynak paketi içerisindeki json dosyalarına girdiğiniz texture dosya yollarında bir hata yapmış olabilirsiniz. Ya da png boyutları ile json dosyalarındaki boyutları hatalı ayarlamış olabilirsiniz. Kaynak paketiniz yüklendiyse ve unicode hatalı gözüküyorsa bu tamamen kaynak paketinizin içeriği ile alakalıdır. Bu konuda yaptığınız işlemi bilmediğimiz için sizlere bir kaç tahmin dışında yardımcı olamam maalesef.

Kaynak paketi içerisindeki json dosyalarına girdiğiniz texture dosya yollarında bir hata yapmış olabilirsiniz. Ya da png boyutları ile json dosyalarındaki boyutları hatalı ayarlamış olabilirsiniz. Kaynak paketiniz yüklendiyse ve unicode hatalı gözüküyorsa bu tamamen kaynak paketinizin içeriği ile alakalıdır. Bu konuda yaptığınız işlemi bilmediğimiz için sizlere bir kaç tahmin dışında yardımcı olamam maalesef.
tamamdır teşşekür ederim peki boyutları nasıl ayarlayacağım resime göre

Rank png'lerinin boyutu nedir ?

altın:25 x 9
demir:26 x 9
elmas:29 x 9
kömür:29 x 9
kurucu:43 x 9
mod:22 x 9
oyuncu:33 x 9
rehber:33 x 9
urehber:40 x 9
vip:16 x 9
zümrüt:35 x 9

Ben kullandığım kaynak paketinde pnglerin yüksekliğini 16 olarak ayarlamışım görsellerde. Itemsadder kullandığım için sizinki ile aynı değil ama
Kod:
    scale_ratio: 8
    y_position: 7
olarak json kısmına ekleme sağlamışım.

Sizde bulunan json kısmındaki "height": 8, bölümünü "height": 9, olarak değiştirip kaynak paketini yeniden yükletmeyi dener misiniz belki sorun çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl