Arkadaslar Plugin Paketi Gerekli 1.8 Faction

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan paz10kitos3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.315

paz10kitos3

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaslar Gercekten Cok Gerekli Server Alacagım Editleyip Koyacagım Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim

Arkadaslar hepinizden cok tesekkür ediyorum fakat bende bir sorun var ne yaparsam yapayım hic biryeri kıramıyorum ve ismimin yanında <SukruCan> Diye yazıyor taglar falan etkin olmuyor bir yardımcı olun :/

Arkadaslar Gercekten Cok Gerekli Server Alacagım Editleyip Koyacagım Yardımcı Olursanız Cok Sevinirim
forumda büsürü paket var herşey hazır olacak diye bi kanun yok degilmi bence biraz araştır forumda istemdigin kadar pl paketi var sec begen indir.

Thegamelifehd neredeyse hepsine indirdim hamachili serverimda 1.8 spigot kurulu fakat hic bir plugin paketinde ne komut yazabiliyorum nede baska en ufak bise yapamıyorum ben sizden bu konuda yardım istiyorum help me acıcagım zaman böyle olmasını istemem pls hlp me zaten calıssa gelip zaten burda yardım istemem

<SukruCan> yazan kısımda ''<,>'' işaretlerini görmek istemiyorsan şu adımları izle
essantials > config.yml > configin içinden chat kısmını bul > group-formats adında başlık var yön tuşlarını bu şekilde ayarlayabilirsin bir örnek vereyim.

Owner: '&f{DISPLAYNAME} &f»&f {MESSAGE}'
Admin: '&f{DISPLAYNAME} &f»&f {MESSAGE}'
Vip: '&f{DISPLAYNAME} &f»&f {MESSAGE}'

Gibi yapabilirsin.
DISPLAYNAME kişinin adının ne renk'te yazmasını belirler. Örnek GroupManagerden Ayarladıgın Tag Mesela Kırmızı Şekilde Olsun Ve Kurucu Yazsın Burdaki DISPLAYNAME de Mavi olsun Olsun Eğer Bu Şekilde Yaparsan Oyun İçi Bu Şekilde Gözükecektir &4Kurucu &bSukruCan olur renk kodlarını umarım biliyosundur :D
MESSAGE kişinin chat kısmında ne renk'te yazmasını belirler.

Elimden Geldigince Anlatmaya Çalıştım Umarım Nasıl Düzeltecegini Anlamışsındır ^_^

Krdsm cok tesekkürler bunu anladım fakat ben hic biryeri kıramıyorum vs bise yapamıyorum

Krdsm cok tesekkürler bunu anladım fakat ben hic biryeri kıramıyorum vs bise yapamıyorum
Kardeşim yeni hesab'a geçtim xsawleader benim :)
Senin sorununa gelicek olursak plugin paketinin içinde anti block breaker veya benzeri bir plugin varsa sil.
World edit ve world guard'ı sil ve en son sürümlerini yüklemeyi deneyebilirsin

Umarım Yardımcı olurum.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl