Arkadaşlar Öneri lazım

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Arkadaşlar Sizce Kullanıcı Adımı Ne yapayım 2-3 saattir düşünüyorum bi bulamadım

Zurna ?

Oyun karakteri ismi yapabilirsin veya ismine lakap takabilirsin. Craxy gibisinden şeyler üretebilirsin :D

Nedir bu zurna sevdan :D dcdede burdada :D
Zurnacı dediğimiz bir kitle var böyle kendisi hiçbişe başaramamış ama iş yapan insanlara sürekli laf atmaya daha doğrusu çamur atmaya çalışan sürekli açık arayan başka bir işi olmayan vasıfsız boş kişiler.

Bu arada kullanıcı adı senin hoşuna giden birşey olmalı yani seni çağrıştırmalı bu yüzden kendin bulabilirsen daha iyi olur mesela benim 9 yaşından (2009) beri kullandığım nicklerim var :D​

Zurnacı dediğimiz bir kitle var böyle kendisi hiçbişe başaramamış ama iş yapan insanlara sürekli laf atmaya daha doğrusu çamur atmaya çalışan sürekli açık arayan başka bir işi olmayan vasıfsız boş kişiler.

Bu arada kullanıcı adı senin hoşuna giden birşey olmalı yani seni çağrıştırmalı bu yüzden kendin bulabilirsen daha iyi olur mesela benim 9 yaşından (2009) beri kullandığım nicklerim var :D​
Üstün yeteneklerimle senin 2000 doğumlu oldugunu oğrendim bana bir isim öner kaptan​

Sunucu isminden yola çıkabilirsin veya sevdiğin bir yemek, ünlü bir kişi bunlardan yola çıkarak kolay isim bulabilirsin ama diyorsan bir tek bana ait olsun kendi ismini ve bir kaç ekleme yapıp kullanabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl