Arkadaşlar minecraftım premium olduğu halde sadece deneme oynayabiliyorum ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydref

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
110
Minecraft
HydrefYT

Discord:

empirist

Bundan 2 ay evvele kadar full herşeyi yapabildiğim hesabımda bugün giriş yaptım ve sadece denemeyi oyna yazısı var.Bunu nasıl çözeceğim ?

Dostum "Denetim Masası" 'ndan Minecraft'ı tamamen kaldır. Daha sonra Windows Aramaya %appdata% yaz ve texture packlerini vesaire yedekleyip .minecraft klasörünü tamamen kaldır. Bilgisayarını yeniden başlat ve Minecraft'ın sitesinden oyunu tekrardan indirip kur. Sorun çözülürse belirtmeyi unutma :)

Dostum "Denetim Masası" 'ndan Minecraft'ı tamamen kaldır. Daha sonra Windows Aramaya %appdata% yaz ve texture packlerini vesaire yedekleyip .minecraft klasörünü tamamen kaldır. Bilgisayarını yeniden başlat ve Minecraft'ın sitesinden oyunu tekrardan indirip kur. Sorun çözülürse belirtmeyi unutma :)
hemen deniyorum :)

ben başka presiz epostayla girdiğim için böyle olmuş ama sıkıntı yok elmasını yine verdim sağolasın :)

Yeni güncellemeyle banada oldu hesaptan çıkış yapıp girdim düzelti hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl