arkadaşlar mc tr nin sunucu açılsa ne ip si tercih ederdiniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DoomRise
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.536
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzellik kavramı kişiden kişiye değişir kardeşim? Ve bana göre harika, güzel, mükemmellik abidesi. Okey?
Sadece domaininde play yok diye o sunucunun mükemmel olacağı anlamına gelmez demiştim. Atarlı konuşman seni havalı yapmaz. Biraz daha sakin ve cana yakın davransan herkes için daha iyi olur.

Sadece domaininde play yok diye o sunucunun mükemmel olacağı anlamına gelmez demiştim. Atarlı konuşman seni havalı yapmaz. Biraz daha sakin ve cana yakın davransan herkes için daha iyi olur.
Dostum bir cümle veya kelime yazarken 1 kez düşünülmez. Birkaç kez düşünülür. Ve sen burada kendini geç benim mükemmellik kavramıma el atmaya çalışıyorsun. Hemde lağbaliğ bir şekilde. Umarım anlamışsındır.

Yani yapılan işin ciddi olması gerekiyor, zaten. Aternos gibi firmalar ile bir yere gelinmez ve bunun için gerçekten izin alınması gerekiyor ?

Dostum bir cümle veya kelime yazarken 1 kez düşünülmez. Birkaç kez düşünülür. Ve sen burada kendini geç benim mükemmellik kavramıma el atmaya çalışıyorsun. Hemde lağbaliğ bir şekilde. Umarım anlamışsındır.
Kimsenin mükemmellik kavramına el atmaya çalışmıyorum. Sadece seni uyardım ve yine atar yapıyorsun. Piyasada senin gibileri dolu.

Kimsenin mükemmellik kavramına el atmaya çalışmıyorum. Sadece seni uyardım ve yine atar yapıyorsun. Piyasada senin gibileri dolu.
Ahahahaha güldürdün. Teşekkür ederim, Allah'ta seni güldürsün ne diyeyim. Uyarılma sebebim sensin ve uyaran kişide sensin. Neyse illede haklıyım diyorsun ve dikine gidiyorsun tartışmayı devam ettirmeyeceğim. Burası tartışma yeri değil. Buradan çok bu tür insanlar gidip geçti yani piyasa senin gibilerle dolu. :)

play.mc-tr.com

Mc.MCTR.Com Olurdu bence bu arada Themis profilindeki dizi film ismi nedir?

stranger things

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl