Çözüldü ARKADAŞLAR MC.TC SİTE ALDIK ORDAN BİRİ VİP ALINCA PARA NERE GİDER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xXYigitKingXx

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
11
Minecraft
xXYigitKingXx
Facebook
Yiğit Topal

Discord:

?quArex?#9860

ARKADAŞLAR BİZ SUNUCUMUZA SİTE ALDIK MC.TC DEN ÖDEME YÖNTEMLERİNDE İNİNAL FALAN VAR MOBİL ÖDEME FALAN VARDA İNİNALDEN KREDİ ALINCA MİLLET PARA BATİHOST HESABINA MI GİDİYOR İNİNAL KARTAMI BEN İNİNAL KARTIMA GİTSİN İSTİORUMDA NASIL YAPACAM

Batihost hesabına kredi olarak gidiyor eğer ininaline gitmesini istiyorsan kendi webscriptini alıp paywant bağlamalısın.

Kartına gitmesini istiyorsan akınerin dediği gibi yapman gerek paywant bağlamak o kadar kolay değil + olarak sunucunda ininal komutu ekleyerek ininal hesabına para atanlara 2x kredi ekleyebilirsin

Batihost hesabına kredi olarak gidiyor eğer ininaline gitmesini istiyorsan kendi webscriptini alıp paywant bağlamalısın.
webscripti nasıl alıyoruz bide paywant nasıl baglicaz acaba

Moderatör tarafından düzenlendi:
webscripti nasıl alıyoruz bide paywant nasıl baglicaz acaba
Webscriptler genellikle 80 tl 50 tl falandır paywant bağlamak için paywantın şartları vardır örnek sunucunun aktifliği 50 kişi olması gibi hatta bizzat gelip kontrol ediyorlar diye biliyorum ek olarak webscript aldıktan sonra sitede alman lazım batihostun verdiği sitelerde ftp bağlantısı olmadığı için godaddy den site alabilirsin bu arada mc.tc domainli site çok berbat görünüş olarak play.tc önerimdir

Webscriptler genellikle 80 tl 50 tl falandır paywant bağlamak için paywantın şartları vardır örnek sunucunun aktifliği 50 kişi olması gibi hatta bizzat gelip kontrol ediyorlar diye biliyorum ek olarak webscript aldıktan sonra sitede alman lazım batihostun verdiği sitelerde ftp bağlantısı olmadığı için godaddy den site alabilirsin bu arada mc.tc domainli site çok berbat görünüş olarak play.tc önerimdir
oo zor işmiş hiç ugraşılmaz bizim sw yeni daha hem :D en iyisi ininal barkodumuzu /vipbilgiye koyak :D

oo zor işmiş hiç ugraşılmaz bizim sw yeni daha hem :D en iyisi ininal barkodumuzu /vipbilgiye koyak :D
En iyisi o /ininal komutu ekle ne yapacaklarını ordan söyle örnek xx barkoduna 10 tl atanlara 20 tl ekliyoruz diye biz 150 tl kazanmıştık ordan az değil

En iyisi o /ininal komutu ekle ne yapacaklarını ordan söyle örnek xx barkoduna 10 tl atanlara 20 tl ekliyoruz diye biz 150 tl kazanmıştık ordan az değil
ininal komutu nasıl eklicemki ya

ininal komutu nasıl eklicemki ya
Benim kullandığım skript duyuruya örnek "sunucunun gelişmesini istiyorsan /ininal komutunu kulllan" diyebilirsin
Kod:
command /ininal:
    trigger:
        send " "
        send " "
        send "&r &a- &c4092310003266 &eininal barkoduna istediğiniz parayı göndererek"
        send "&r &a- &e2x e sahip olabilirsin yapmanız gerekenler gönderdikten sonra her hangi yerden"
        send "&r &a- &eKurucuya ulaşmanız gerekmektedir"
        send "&r &a- &e2X Nedir? ininal barkodumuza 10 tl attınız farzedelim"
        send "&r &a- &eKurucuya ulaşırsanız sitenizdeki hesabınıza 20 tl atacaktır"
        send "&r &a- &eBuda 2x ediyor eğer sunucunun gelişmesini istiyorsanız"
        send "&r &a- &eİninali kullanmanız önerilir &e&lIYI GUNLER"
        send " "
        send " "

Admin panelinden güvenlik kodu e-posta falan var ayarlamayı unutma batihost kredisi olarak gelmesini istiyorsan yeni bir sunucu açıyorsan script paywant falan uğraşma derim ben 5-6 aydır sunucum aktif almadım hala Batihost paneline geliyor para ne gerek var para kazanmak istiyorsan farklı işlere atıl

Merhaba, Craft Web 5.1 satın alabilirsen İninal veya Papara kartına aktarabiliyorsun. Bu arada Paywant gibi şirketlerle anlaşma yapman gerekiyor.

Başarılar.
Mesaj kasmak bir yere kadar serbest son mesajlar bölümünü seri şekilde doldurduğunu görüyorum lütfen kurallar kısmını okuyunuz zaten boş yorum yapıyorsun senin dediğini başkası demiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl