Arkadaşlar Konuya Önerilerinizi Bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi
yeni_logo.png

MC-TR Forumu Hakkında Öneri
Merhabalar millet beğen Yiğit, bugün sizden bi konu hakkında öneri bekliyeceğim.
Arkadaşlar forumu neler getirilsin önerdiğiniz bir özellik var mı?
Örneğin foruma sohbet yeri getirilsin gibi şeyler.
Biz düşünüyoruz ama aklımıza gelmiyor.
Sizden öneri ne için istiyoruz? Forumun üye sayısı 90.000'e yakın biz bunu yaz sonuna 100.000'e kadar katlamak için uğraşıcağız.
Bu yüzden önerilerinizi bekliyoruz ayda 1000-2000 gelen üyeyi 6000'lere taşımak istiyoruz teşekkürler.

Bir forum olsa bile fazla insan çekmek için televizyon reklamlarına şöyle bir şey yapılabilir Mc-TR senin oyunun senin hayatın! gel ve yeni insanlarla tanış türkiyenin en büyük en iyi Minecraft Forumu insanlardan yardım alabilir veya yardım edebilirsin tanışıp arkadaş olabilirsin hadi sende kayıt ol! gibisinden

yukarda yazmış olduğum üye çekmek içindi bu ise forum için

sizin dediğiniz gibi sohbet yeri olursa daha iyi olur mesela istediğimiz arkadaşlarımızla özel sohbet edebilsek veya globall dan veya youtube da ki canlı yayınlarda olduğu gibi mesajlaşabilsek çevrimiçi çevrimdışı olduğumuz gösterilse vs. çok iyi olurdu.

İtibar (rep) puanları geri getirilmeli ve etkinlikler çoğaltılmalı. Etkinliklerde her zaman premium üyelik değil, farklı şeyler de verilmeli.

İtibar (rep) puanları geri getirilmeli ve etkinlikler çoğaltılmalı. Etkinliklerde her zaman premium üyelik değil, farklı şeyler de verilmeli.
İtibar (rep) özelliği xenforo 2'ye çıkmadığı için maalesef ki getiremiyoruz.
Etkinliklerimizde farklı hediyeler dağıtılacak tabii ki de :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl