Çözüldü Arkadaslar Konu Ciddi Yardım Lazım WG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UğurkanBararbasi

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
UgurkanBey
arkadaslar mc 1.8 serverim var worldguardda sürekli problem yaşıyorum wg attığım yer kırılıyor internette araştırdım yanlış wg atıyorsun ws yorumlar gelmiş diyer konulara
wg de yanlış yapma ihtimalim yok. wg komutlarının neredeyse tamamını biliyorum fakat wg attığım yeri normal bir oyuncu kırabiliyor SPİGOT kullanıyorum worldguard plugini
sadece craftbukkit'e var SANIRIM! wg atttığım yer ya kırılıyor yaa da 3 kere kıramazsınız dedikten sonra kırılıyor bildiğiniz başka bir wg plugini var mı ? birden oldu bu problem her yolu denedim wg güncelledim lütfen wg atamıyorsun vb yorumlar atmayın alternatif herşeyi denedim lütfen plugin vb anlayan cidden anlayan birisi varsa yardımlarınızı bekliyorum ayrıca essential pluginin kaldırıpta denedim sonuçç değişmedi

Birde Şimdi Farkettim WorldGuardı Silip serveri başlatınca otomatik kuruyor config dosyalarına kadar.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Hmm Tahminlerim rglediğin kısımı optayken kırmaya Çalışıyorsan Kırılabilir Eğer Öyle Yapıyorsan Kendini Deop Yapıp Bir Dene Ayrıca Wordguardda Şöyle Bir Şey Var Bende Oluyor 3 tane rg çektiğmde diğer rgleri çektiğimde chatte kırmızı yazı falan yazıyor error ama yinede Orası Rgleniyor

Hmm Tahminlerim rglediğin kısımı optayken kırmaya Çalışıyorsan Kırılabilir Eğer Öyle Yapıyorsan Kendini Deop Yapıp Bir Dene Ayrıca Wordguardda Şöyle Bir Şey Var Bende Oluyor 3 tane rg çektiğmde diğer rgleri çektiğimde chatte kırmızı yazı falan yazıyor error ama yinede Orası Rgleniyor
Adam zaten oyuncular kırıyor demiş dikkatli okuyup dikkatli cevap verelim lütfen

Sunucu sürümünüze uygun WorldGuard'ı indirip tekrar deneyebilir misin?

Craftbukkitle vs. alakası yok.SpigotMC ve BukkitMC plugin paylaşma platformlarıdır iki platformun eklentileride iki .jar da da çalışabilir.
Sunucu adresini özel mesaj yoluyla gönderirsen yardım edebilirim.

Ben Spigot veya Bukkit diye bir şey belirtmedim ki ? İndirdiği jar dosyası hatalı olabilir, tekrar indirmesini önerdim.

Ek Olarak Şunu Belirteyim WG ATILIYOR FAKAT BİR KISIMINA ATILIYOR DİĞER KISIMLAR HALA KIRILMAYA DEVAM EDİYOR

yani 3 kere rg attığım zaman rg lenecek mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl