BloodyX#4069
BloodyX#4069
BloodyX#4069
ben. birlere Düştüm bu hataya sizde düşmeyin herşeyi anlatıyorum Burak kusura bakma
Be arkadaşla sa maruksa faction plugin paketinden tanıştık ilk başta o kadar iyi knk yıkım anlatamam...
Sonra benden hub sunucu açacağını ve yardıma ihtiyacı olduğunu söyledi bende hamavhiyemi kuracaksın dedim hayır dedi portum açacak dedim bişe demedi sonradan aramız açıldı ve beni tazminat ve hacklanmayla tehdit etti sonra özür diledi bende yeniden knk olduk o sırada forumda @caylak Hub sw me yardım edmiştin mesajını attı konuya artık çağresizdim 2 si arasında kalmıştım ikisinede yapmadım sonra knk mı teste soktum son günlerde hamavhiyemi ye giremediğini söyledi bozulmuş doğum günü için ona özel sürpriz plana paketi yapacaktım şimdi yapmıyorum en azından Tazminat ile tehdit edilmiyorum... Neyse ama biz barıştık knk doğum günün kutlu olsun ama beni Kafandan atman çok kötü oldu çaylak bende gg site yaparım bi örnek link şu anki admin olduğum sw için yapmıştım[DOUBLEPOST=1440282496,1440282068][/DOUBLEPOST]Ismeyecek yardım etmeyin demiyorum nedense başımdan geçenleri anlatma ihtiyaci duydum...Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Knk sen beni kafandan attın öylemi bu knklık burada bitmiştir! Artık serverine gelir saf saf lapis kazarım ama unutm beni boşlayarak çok büyük bir fırsatı kaçırdın dahada sana yardım etmem bi özürü hakediyorum bence !!!!!!!!
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!