Arkadaşlar Güzel Bir TabList Lazim Yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bias Skyblock

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Beyler Selamun Aleykum Serverim Var Op Skyblock Güzel Bir Tablist Ariyorum Yardimci Olucak Arkadaşlar Şunlari Yaparsa Çok İyi Olur Tablisten Hiç Anlamiyorum.
Oyuncu Adi:
Ada Leveli:
Parasi:
Pingi:
Vipler Oyuncular Kurucular Rehberler Farkli Renkte Yazarsa Cok İyi Olur
Şimdiden Saolun

Bu kadar basit birşeyi aratırmadan konu açarsanız bilinki zaten sunucu gelişmez bence acele etmeyin iyice kendinizi geliştirin.

Bu kadar basit birşeyi aratırmadan konu açarsanız bilinki zaten sunucu gelişmez bence acele etmeyin iyice kendinizi geliştirin.
Ben Zaten Kendimi Geliştirme Aşamasindayim Sadece Yapamadim Sizlerden İstedim Eger Yazdigim Yaziyi Okursaniz Anlarsiniz

Renkler İçin NameTagEdit Diğer Şeylere Gerek Yok Sunucun Hakkında Bilgi Vermen Yeter. AdvancedTAB Kullan

Ben Zaten Kendimi Geliştirme Aşamasindayim Sadece Yapamadim Sizlerden İstedim Eger Yazdigim Yaziyi Okursaniz Anlarsiniz
Renkler İçin NameTagEdit Diğer Şeylere Gerek Yok Sunucun Hakkında Bilgi Vermen Yeter. AdvancedTAB Kullan
Çok Saolasin Kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl