obliviontr
Birisi mi Spawnlandı?
Arkadaşlar merhaba ben ilk defa bir sunucu açmaya karar vermiştim ve açtım da özellikle skyblock tarzı sunucuları ve 1.12.2 versiyonunu çok seviyordum (uzun yıllardır minecraft oynamıyorum) yeni gelen güncellemelerden de hiç haberim yok sunucuyu açtım açmasına ama ne yazıkki sunucuma kimse gelmiyor sanırım artık insanlar eski tip minecraftı sevmiyor örnek vermek gerekirse 1.12.2 versiyonunda kurduğum skyblock sunucusu game difficulty ayarı 3 (hard) olarak açıldı ve sunucuya hatırlarsınız eski tip market kurdum şu tabelaya [buy] yazarak kurduğumuz essentialsx marketi ve sunucuda sadece maden cevherleri satılıyor ayrıca oyuncuların tarlalarından, mobspawn kurarlarsa mob droplarından para kazanmasını istedim ve ne yazıkki sanırım artık eski kafada kaldığımı düşünüyorum çünkü artık eski minecraft versiyonlarına ilgi azaldı değil mi arkadaşlar bu konuda görüşleri olan varsa yardımcı olabilir mi nasıl bir şey yapılabilir artık yeni versiyona mı geçmem gerekiyor bir de burada bilgisi olan vardır sanırım artık yeni pluginler yeni bir java versiyonu istiyor bunların kurulumu nasıl yapılıyor bilmiyorum bunun içinde yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana kendinize iyi bakın iyi eğlenceler sunucumu merak eden arkadaşlar için ip adresimi bırakıyorum 45.94.169.199 (asla reklam amaçlı değil sadece fikir amaçlı belki birkaç yeni bir şey öğrenirim) Yazı da bahsetttiğim market sistemi aşağıda :D biliyorum çok eski sistem :D