Youtuber'da hangi youtuber biraz detay verirmisin.Youtuber
Baydoktora yayın verdim yayına başlamadan önce server 60 kişiydi yayına başladı server max 100 oldu hiçbir işe yaramadı yayin bittiği gibi tekrar 50 oldu. Vede youtubeden değil nimotv den yayın yaptı.Bay doktor yagiz lol gibi 30 k lık 50k abonesi olan youtuber'lara reklam verebilirsin cidden çok fazla oyuncu gelir.
asrınn.abakhann#3550
Hmm o zaman birde yagiz lol e reklam verin 37k abonesi var oradan 40 50 oyuncu gelebilir.Youtuber'da hangi youtuber biraz detay verirmisin.
Baydoktora yayın verdim yayına başlamadan önce server 60 kişiydi yayına başladı server max 100 oldu hiçbir işe yaramadı yayin bittiği gibi tekrar 50 oldu. Vede youtubeden değil nimotv den yayın yaptı.
Bir aylığına bırakmıştı o tekrar başladığında izlenmeleri çok düştü.Hmm o zaman birde yagiz lol e reklam verin 37k abonesi var oradan 40 50 oyuncu gelebilir.
Oraların aylığı 1K felan benim 150Tl bütçem varMinecraft server list, minecraft-mp gibi sitelerden premium satın alabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!