Arkadaşlar DC Hesabım Çalındı Napabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 874
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Arkadaşlar Başlıktada Dediğim Gibi DC Hesabım Çalındı Çalan Kişi Arkadaşımdı 1 Ay Oldu Çalalı Uğraşıyorum Bir Türlü Bulamadım Şifreyi Emailimin Şifresinide Bulmuş Giremiyorum O Hesaba Eğer Giremezsem Çalıştığım Bir Sürü İş Gider Berat Temel Abi Burdaysa Abi Kusura Bakma 1 Ay dır Hesabım Çalındı Giremiyorum Hesaba Bide Özellikle Çalan Kişi Benim Adıma EvrimKardes midir EvrimGardes midir gmiydi kmiydi hatırlamıyorum öyle bi dc sunucusu açmış herkeze atmış lütfen yardım edin!!!

Discord ekibine bir ticket aç şansın varsa hesabını verirler.

Discord ekibine bir ticket aç şansın varsa hesabını verirler.
Denedim İnanmadılar Benim Olduğuna
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Berat Temel Abi Burdaysan Yeni Discord Hesabım Dark_5#7958

Geri alman imkansız gibi birşey. Veya cok güzel bir bahane bulup İngilizce ticket atman lazım

Yapabilecekleriniz:
  • Hesabınıza tanımlı eposta adresiniz, telefon numaranız veya yedek kurtarma kodlarınız ile kurtarmayı denemek,
  • Destek ekibine talep açarak ve hesabın size ait olduğunu kanıtlayarak hesabı geri almak,

• Çalan kişi ile anlaşarak hesabı geri almak (uh)
  • Hesaptan vazgeçip yeni bir hesap açarak ve arkadaşlarınıza hesabınızın çalındığını bildirerek oradan devam etmek
Gelecekte daha güvende kalmak için..
  • Şifrenizi 12345678 gibi basit ardı ardına gelen sayı kombinasyonlarından ve tuttuğunuz takımının kuruluş yılı gibi popüler/bilinen/kalıplaşmış şeylerden uzak tutun,

• Şifrenizi kimse ile paylaşmayın (uh)

• Hesabınız için iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirin,

• Yedek kodlarınızı güvenli bir yerde saklayın ve şifrenizi olabildiğince uzun ve karmaşık yapın. İyi bir şifre en az 8 karakter içerir ve karışık harfler ve sayılardan oluşur. Güvenliğiniz için en az bir adette özel karakter (Şifre dünyasında; !,$,₺ gibi sayı veya harf kategorisine girmeyen karakterlere özel karakter denir) koymanız iyi bir adımdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl