Çözüldü Arkadaşlar ChestCommands

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xDumbledore

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
xCloud

Discord:

xCloud#9715

Ben Chestcommands da warp.yml açtım ve yaptım ve chestcommandsdan bir market yaptım (skript kullanmadım) arkadaşlar ve bilgi menüsü yaptım /bilgi ve /market ile çalışıyor gayet sıkıntısız ancak warpa command a 'market' yaptım ancak warp yazıp tıkladığımda yani markete tıkladığımda markete girmiyor chatta hata gibi bişeyde yok yani normal menü kapanıyor hatada vermiyor bilgi de aynı şekilde bunu nasıl çözebilirim Konuyu Nereye Açtığımı Bilmiyorum Yalnışsa Kusura Bakmayın :(

Ben Chestcommands da warp.yml açtım ve yaptım ve chestcommandsdan bir market yaptım (skript kullanmadım) arkadaşlar ve bilgi menüsü yaptım /bilgi ve /market ile çalışıyor gayet sıkıntısız ancak warpa command a 'market' yaptım ancak warp yazıp tıkladığımda yani markete tıkladığımda markete girmiyor chatta hata gibi bişeyde yok yani normal menü kapanıyor hatada vermiyor bilgi de aynı şekilde bunu nasıl çözebilirim Konuyu Nereye Açtığımı Bilmiyorum Yalnışsa Kusura Bakmayın :(
warp command a 'market' yaptım ancak warp yazıp tıkladığımda yani markete tıkladığımda markete gitmiyor diyorsun zaten 'warp market' yazıcaksın.

ah ya
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dostum okadar salak değilim ben sanal market yaptım normal build değil :) yani normal /market yazınca çalışıyor ancak chestcommands warpa koyunca direk kapanıyor bir hata falan gelmiyor

kural24422:
COMMAND: 'shop'
NAME: '&3Market'
LORE:
- '&bGitmek için tıkla&c!'
ID: 266
KEEP-OPEN: true
POSITION-X: 5
POSITION-Y: 2

Yaptıktan Sonra Sunucu Aç Kapat Yapın Veya -/cc reload Yapın.... olmazsa warp.yml deneyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl