xXYigitKingXx
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 11
- Minecraft
- xXYigitKingXx
- Yiğit Topal
Discord:
?quArex?#9860
?quArex?#9860
MackleanTR#9999
on first login:
teleport player to {spawn}
on login:
command /setbaslangic:
trigger:
player has the permission "baslangic.admin"
set {spawn} to location of player
send "&6Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
command /setilkbaslangic:
trigger:
player has the permission "ilkbaslangic.admin"
set {spawn} to location of player
send "&6Ilk Baslangic Yeri Ayarlandi" to player
command /setspawn:
permission: setspawn
trigger:
set {spawn} to player's location
message "&6Spawn ayarlandi."
command /spawn:
trigger:
message "&a&lBaşarılı &8» &7Başlangıç noktasına ışınlandın!"
?quArex?#9860
deniyorum hemen tşkKod:on first login: teleport player to {spawn} on login: teleport player to {spawn} command /setbaslangic: trigger: player has the permission "baslangic.admin" set {spawn} to location of player send "&6Baslangic Yeri Ayarlandi" to player command /setilkbaslangic: trigger: player has the permission "ilkbaslangic.admin" set {spawn} to location of player send "&6Ilk Baslangic Yeri Ayarlandi" to player command /setspawn: permission: setspawn trigger: set {spawn} to player's location message "&6Spawn ayarlandi." command /spawn: trigger: teleport player to {spawn} message "&a&lBaşarılı &8» &7Başlangıç noktasına ışınlandın!"
ben böyle bir skript kullanıyorum.adamların doğacağı yere bunları yaz dene.
ErenTN#2902
Bungee sunucu ise ve çakma lobi mevcutsa sunucuda büyük bir ihtimal factionda authme yoktur o yüzden skript kullanabilirsiniz.Authme configinde ayarı var diye biliyorum skript ile sunucuyu yormaya gerek yok. Authme configini atarsan yardım edebilirim.
on first login:
on login:
?quArex?#9860
factionda falan authme yok sadece çakma lobide varAuthme configinde ayarı var diye biliyorum skript ile sunucuyu yormaya gerek yok. Authme configini atarsan yardım edebilirim.
ErenTN#2902
Attığım skripti factiona kurup dener misiniz?factionda falan authme yok sadece çakma lobide var
?quArex?#9860
teşekkürler Muhhamet Efe 'ninki Çalıştı SaolunAttığım skripti factiona kurup dener misiniz?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!