Arkadaşlar Bir Eklenti Üzerinde Çalışıyorum Fikirlerinize Açığım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kalerda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Arkadaşlar eklentilerimde ve eklentimde kullanmak üzere bir API geliştiriyorum. Sizden istediğim ise bana altta gösterdiğim şekilde animasyon fikirleri vermeniz. Minecraft dahilinde yapılabilecek fikirler olursa sevinirim. Lütfen bunun dışında gereksiz mesaj atmayınız aksi halde mesajınız kaldırılır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sayfaya giriş yapılıyor fakat görsele bakılamıyor. Onu ekledikten sonra daha iyi olacaktır.

tek bir API da her şeyi toplama, bölüm bölüm projeler yap, kontrol etmesi ve yönetmesi daha kolay oluyor. tek bir projenin içinde olunca proje çöplüğe dönüyor ve karmaşıklaşıyor. projene başlamadan önce tasarımını önceden iyi yap ilerde sürekli bir şeyleri silip tekrar yazmak zorunda kalabilirsin. ayrıca menü API yapmana gerek yok tonlarca gui API'yı zaten mevcut, önerdiğim SmartInventory, çok kolay kullanımının yanında animasyon gibi şeyler için ek özellikler sunuyor. bu sebeple SmartInventory animasyonlu gui'ler yapmak için gayet rahat ve güzel bir API'dır.

tek bir API da her şeyi toplama, bölüm bölüm projeler yap, kontrol etmesi ve yönetmesi daha kolay oluyor. tek bir projenin içinde olunca proje çöplüğe dönüyor ve karmaşıklaşıyor. projene başlamadan önce tasarımını önceden iyi yap ilerde sürekli bir şeyleri silip tekrar yazmak zorunda kalabilirsin. ayrıca menü API yapmana gerek yok tonlarca gui API'yı zaten mevcut, önerdiğim SmartInventory, çok kolay kullanımının yanında animasyon gibi şeyler için ek özellikler sunuyor. bu sebeple SmartInventory animasyonlu gui'ler yapmak için gayet rahat ve güzel bir API'dır.

Öncelikle verdiğin fikirler için teşekkür ederim. Fakat API'yi yapmaktaki amacım kullanacağım özellikleri tek bir bütün altında toplamak ve işleri hızlandırmak. Böylece aradığım özelliğe tek bir api üzerinden ulaşacağım. Yani senin dediğin gibi karmaşık değil aksine daha düzenli oluyor. Yaklaşık 2 yıldır Java, ve çeşitli yazılım dillerinde yazılım geliştiriyorum, tasarım dinamiklerine ve kurallarına hakimim. Son olaraksa her eklemek istediğim özellik için api kullanmak yerine başta da belirttiğim üzere tüm özellikleri tek bir api altında topluyorum ayrıca söylediğin apiden daha gelişmiş bir api tasarlamaya çalışıyorum. Elbette zamanla daha da gelişecektir. Tekrardan düşüncelerin için teşekkür ederim.

Link gelmemiş ve elimde olan kaydı sildim. Bu yüzden konu arşive taşınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl