Bulundu Arkadaşlar Aternostan Skyblock açıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

safakozbudak

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Arkadaşlar Konudaki Gördüğünüz Gibi aternostan skyblock açıcam Fakat Askyblock aternosta bildiğiniz gibi görevleri çalışmıyor bunun bir skriptini yapabilirmisiniz yapana çok minnettar olurum gerçekten ve Askyblock pluginini türkçeleştirirseniz çok sevinirim Şimdiden çok teşekkür ediyorum size.Bu söylediklerim bana çok lazım Eğer Bunları yapan birisi olursa çok minettar olurum.Teşekkürler

Arkadaşlar Konudaki Gördüğünüz Gibi aternostan skyblock açıcam Fakat Askyblock aternosta bildiğiniz gibi görevleri çalışmıyor bunun bir skriptini yapabilirmisiniz yapana çok minnettar olurum gerçekten ve Askyblock pluginini türkçeleştirirseniz çok sevinirim Şimdiden çok teşekkür ediyorum size.Bu söylediklerim bana çok lazım Eğer Bunları yapan birisi olursa çok minettar olurum.Teşekkürler
Skript olarak yazmak çok zor ancak internette birçok Türkçeleştirilmiş sürümü bulunmakta.
İyi forumlar !

Skript olarak yazmak çok zor ancak internette birçok Türkçeleştirilmiş sürümü bulunmakta.
İyi forumlar !
Araştırmalar yaptım şu şekilde yapılabilir mesela direk elma falan görevler değilde adanı 10 bin level yaptığında tıkla diye bir şey çıkıcak cam elma falan görevleri olmıyacak yapabilirseniz çok teşekkür ederim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar şu şekilde de olabilir Görevler Olmadan İnsanlar ./c Yazıcak ve Orada Mesela iconu elmas block adanı 1000 level yap Skylord görevi de olarak olabilir

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl