Arkadaşlar Anneme Ulaşamıyorum Lütfen Yardım Edin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dark_4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.924
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_4

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
110
Minecraft
Dark_4

Discord:

Evoshi Hatake#6144

Arkadaşlar Anneme Ulaşamıyorum Lütfen Yardım Edin En Son Öğleden Sonra 14.30da Ulaşabildim O Zamandan Beri Açmıyor İnternetim Bitti Demişti Sonra Bana Eve Geleceğini Söyledi 1-2 Saate Fakat Gelmedi Tam Bu Zamana Kadar Gece Tam Saat 1 e Kadar Bekledim Hala Eve Gelmedi Telefonunu Açmıyor Şarjı Yok Yarın Saat 14.30'a Kadar Bekleyeceğim 14.30'a Kadar Yine Bir Haber Gelmezse Karakola Gideceğiz O Zamana Kadar Yapabileceğim Bişey Varsa Söylermisiniz Veya Hani Ben Sabaha Kadar Uyumam Diyen Varsa Özelden Annemin Tel No'sunu Yazıyim Onu Arasın Sabaha Kadar Lütfen Yardım Arkadaşlar Lütfen!

umarım bir şey olmamıştır dostum
izmirde oturuyorum eğer yardımcı olabileceğim bir şey olursa
discord üzerinden yazabilirsin telefon numaramı veririm haberleşiriz
bence beklemeden karakola gidin

Teşekkür Ederim Bende İzmir'de Oturuyorum En Son Karşıyaka'daydı Annem.

Bu konu bir tek bana mı trajikomik geldi. Anlayamadım. Böyle bir olayda babandan, akrabalarından, annenin yakın arkadaşlarından ve kesinlikle polisten yardım almak yerine cidden buraya mı yazdın. Olay inşallah ciddi değildir ciddi isen de anneni inşallah sağ salim bulursun.

Bu konu bir tek bana mı trajikomik geldi. Anlayamadım. Böyle bir olayda babandan, akrabalarından, annenin yakın arkadaşlarından ve kesinlikle polisten yardım almak yerine cidden buraya mı yazdın. Olay inşallah ciddi değildir ciddi isen de anneni inşallah sağ salim bulursun.
linç yememek için yazmadım bi babayiğit çıkmış

Örnek Olarak Bu Arkadaş Gibi Yapmanız Yeterliydi. Tebrik Ediyorum Konuşma Biçiminizi Efenim @Beawen .

Dark Sana Bir Kaç Tavsiyede Bulunacağım.
@Dark_4

- Akrabalarını Aramayı Denedinmi?
- Polise Gidip Telefon Numarasından Yer Tespiti Yaptınmı? (Bu Tür Olaylarda Gitmeni Öneririm)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Konu ironidir umarım. Değil ise lütfen konu sahibi bildirsin ona göre davranalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl