Çözüldü ARKADAŞLAR ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İts_Mata

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
57
Minecraft
STJoseph

Discord:

STJoseph

sss.PNG
Hepinize merhaba arkadaşlar bugün keyubudan sunucu aldım sunucuda şu saate kadar sıkıntı yoktu yeni bir paket ekledim sunucu panelini başlattıgımda sunucu bir tuşa basıp kapatınız diyo 2 de bir sunucuyu açamıyorum acil yardım eder misiniz SORUN YUKARDADIR

ARKADAŞLAR ACİL DESTEK EDERSENİZ O KADAR MAKBULE GEÇERSİNİZ

latest.log dosyasını atar mısın ?

başlat.bata sağ tıkla ve notepat ile editle kısmına tıkla ve bu kodu oraya yapıştır sonra kapat aç sunucuyu
Kod:
java -Xms256M -Xmx5000M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE

olmazsa latest.log dosyasını atarmısınız

Xmx5000M 5000 olan yere ram miktarinizi yazin

Arkadaşlar bu

Ekli dosyalar

Sorun çözüldü mü? Bu arada Keyubu firmasına destek talebi atın. ( Onlar size yardım edecektir. )

başlat.bata sağ tıkla ve notepat ile editle kısmına tıkla ve bu kodu oraya yapıştır sonra kapat aç sunucuyu
Kod:
java -Xms256M -Xmx5000M -Dfile.encoding=UTF-8 -jar spigot.jar -o true
PAUSE

olmazsa latest.log dosyasını atarmısınız

Xmx5000M 5000 olan yere ram miktarinizi yazin
Yukarda değiştirdim fakat olmadı

Logda çok fazla hata gördüm özellik authme dikkatimi çekti sqlite falan hatalar görüyorum mysql gibi bir şeyimi bağlamaya çalıştınız? eğer configi ile oynayıp başarısız olduysanız bu sunucuyu açmadan kapatabilir (YAŞADIM) featherboard leak ise hiç durma sil sunucuyu çökertiyor epichoppers da paralı plugin buda leak ise hiç durma sil bide ramınız kaçtı

Logda çok fazla hata gördüm özellik authme dikkatimi çekti sqlite falan hatalar görüyorum mysql gibi bir şeyimi bağlamaya çalıştınız? eğer configi ile oynayıp başarısız olduysanız bu sunucuyu açmadan kapatabilir (YAŞADIM) featherboard leak ise hiç durma sil sunucuyu çökertiyor epichoppers da paralı plugin buda leak ise hiç durma sil bide ramınız kaçtı
Ram 3 dü bazı kişiler ram den kaynaklı olabilceğini söylediler yarın ram 6 ve Almanya lokasyon geçicez yorumun için teşekkürler authme yi falan değiştiricem eğer authme kaynaklıysa çok kötü olur

Ram 3 dü bazı kişiler ram den kaynaklı olabilceğini söylediler yarın ram 6 ve Almanya lokasyon geçicez
3 gb değil windows kullanıyorsan 2.5gb oluyor 500 mb windowsa veriyor çok fazla plugin map varsa ramdan olabilir bide authmeyi silip denermisiniz?

3 gb değil windows kullanıyorsan 2.5gb oluyor 500 mb windowsa veriyor çok fazla plugin map varsa ramdan olabilir bide authmeyi silip denermisiniz?
Hemen deniycem denediğimde logu atıcma

Authmeyi silip yükledim çalıştı çok sagol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl