atomickill7
loop all players:
if loop-player is in "dunyaismi":
send "mesaj" to loop-player
MrMuscle#0001
kanka teşekkür ederimde benim ki permli o yüzden perm ekliyebilir misin?Kod:loop all players: if loop-player is in "dunyaismi": send "mesaj" to loop-player
Dünya ismini ve mesajı kendine göre düzenle. Bunu yapmak istediğin skripte ekle.
MrMuscle#0001
Bide ayrıyetten bunun tek bir satır olması oluyor mudur? oluyorsa nasıl yapabilirimKod:loop all players: if loop-player is in "dunyaismi": send "mesaj" to loop-player
Dünya ismini ve mesajı kendine göre düzenle. Bunu yapmak istediğin skripte ekle.
atomickill7
Bide ayrıyetten bunun tek bir satır olması oluyor mudur? oluyorsa nasıl yapabilirim
command /eventbitmistir:
permission: op
permission message: Gerekli yetkiniz bulunmamakta.
trigger:
loop all players in "dunyaismi":
MrMuscle#0001
evet ya tam istediğim şimdi deniyorum eğer olursa sen en iyi kralsınKod:command /eventbitmistir: permission: op permission message: Gerekli yetkiniz bulunmamakta. trigger: loop all players in "dunyaismi": send "mesaj" to loop-player
Sanırım senin istediğin şey bu.
MrMuscle#0001
MrMuscle#0001
atomickill7
Kullandığın skript sürümünü yazarsan sana yardım edebilirim.kanka bu arada bu son isteğim adam event isimli dünyaya girince o dünyadakinlere mesaj gitme yapılabilirmi yetkili dünyaya gittiyse event başlıyor! Yetkili geldi diye
MrMuscle#0001
kanka bilmiyorum ki bide event dünyasında öldümü eventi kaybettin diye mesaj gelebilmesini yapabilirmisin ekranaKullandığın skript sürümünü yazarsan sana yardım edebilirim.
atomickill7
kanka bu arada bu son isteğim adam event isimli dünyaya girince o dünyadakinlere mesaj gitme yapılabilirmi yetkili dünyaya gittiyse event başlıyor! Yetkili geldi diye
on world change:
if "%future event-world%" is "event dunyasi ismi":
if player has permission "op":
loop all players in world "event dunyasi ismi":
atomickill7
kanka bilmiyorum ki bide event dünyasında öldümü eventi kaybettin diye mesaj gelebilmesini yapabilirmisin ekrana
on death:
if victim is a player:
if player is in "eventdunyasiismi":
send player title "Öldün!" with subtitle "Eventi kaybettin dostum..." for 3 seconds
MrMuscle#0001
Kanka bide şöyle birşey yapabilirmisin event dünyasında adam altın yazınca oyun parası çıkcak money yazınca hiçbir çıkmıcak bunu yapabilirmisin sadece event dünyasındqKod:on death: if victim is a player: if player is in "eventdunyasiismi": send player title "Öldün!" with subtitle "Eventi kaybettin dostum..." for 3 seconds
Bu eklentiyi sunucuna kurmalısın.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!