exlienty
Makarasına yazdığım 10/2lik kızdan red yemiştim. :DArkadaş ortamında rezil olduğunuz en kötü anınız nedir ?
ilovemaju
crayenn
abooo sakat işlerMakarasına yazdığım 10/2lik kızdan red yemiştim. :D
crayenn
çok sıkıntı bende bi ara hamburger alırken tepsi kırılmıştıToplu yerde yemek yemeye gidiyoruz oturduk yemekler geldi etrafda kalabalık baya yemeğimizi yedik ben tuvalete gitmeye kalktım sonra tekrar koltuğuma geçip oturduğumda koltuk ikiye ayrılmıșdı çok güldük ama herkesin bana bakması rezil bi andı plastik koltuk koyarsanız olucağı o oda bana denk geldi![]()
ilovemaju
Onu kırmakta her baba yiğidin harcı değildir helal olsunçok sıkıntı bende bi ara hamburger alırken tepsi kırılmıştı
crayenn
Ben kırmadım aslında :D çatlakmış tuttum bi ucundan ikiye ayrıldı xdOnu kırmakta her baba yiğidin harcı değildir helal olsun![]()
ilovemaju
Așk olsun farklı ödeme yöntemleri yokmuydu dımdızlak kaldınızmı kasada bulașık yıkar geçerdinizYemek yiyorduk ve hesabı ödeme sırası bendeydi. Kartımda para var sanıp herşeyi söylüyorduk, Hesabı ödemeye gidince yetersiz bakiye ile karşılaştım :D
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!