Çözüldü Arkadaş level sistemi nasıl yapabilirim ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ProEdo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProEdo

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
69
Minecraft
pBooom
Facebook
Yok
X
Yakında
Hepinize Merhaba Arkadaşlar Ben Erdem,
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 -
Arkadaşlar direk konuya giriyorum ben bir bungeecord sunucu kuracağım fakat bana bazı şeyler gerekli level sistemi lazım Lobi ve Oyun Lobileri İçin Levellerde Ödülde verecek sandık kutu felan yani CraftRise'ninki Gibi Level Sistemi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 -
Arkadaşlar 2. Olarak Coin Sistemi lazım Level Sistemindede verecek coini birde skywars mesela adam öldürünce Coin versin gibi Aynı CraftRise'deki Gibi
3 - Arkadaş Sistemi Gerekiyor Bütün Sunucularda Olacak Aynı CraftRise'deki gibi
4 - Takım Sistemi Örnek SkyWars Girdi Adam Takımıyla Duo muydu neydi işte takımdakide gelcek örnek bedwars 4v4 takımlar en fazla 4 kişilik olcak 4 kişide o oyuna aynı takıma gircek

Yani Kısaca CraftRise'deki Coin&Level&Takım&Arkadaş Sistemi Arkadaşlar Hazır varsa Aynısı Linkini Koyarmısınız veya Yapabilecek varmı veya @craftrise yardımm

Yani, sonuçta bizim ekibimizde insan, yardımsever üyelerde insan, robot değil. Sistemlerin yapılacak sistemler ama bir haftada zar zor yapılacak sistemler.

Yapılabilir sistemler ama bunu ücretsiz yaptırmanız imkansız.

Yapılabilir sistemler ama bunu ücretsiz yaptırmanız imkansız.
Ücretsiz Olmazmı? veya hazır varmı internette bana bulabilirmisiniz yoksa siz yapabilirmisiniz ücretli/ücretsiz

Yani, sonuçta bizim ekibimizde insan, yardımsever üyelerde insan, robot değil. Sistemlerin yapılacak sistemler ama bir haftada zar zor yapılacak sistemler.
yAPABİLİRMİSİNİZ?

Dostum hemen sana bunları neden kullanmamanı gerektiğini açıklayayım.
İlk başta bu skriptler/pluginler bassettiğiniz sunuya ait.​
  • O sunudan gelecek insanlar aynı sistemler var gibi cümleler kuracak ve farkınız yok gibi kelimeler kullanacaklar.
  • Özgün Sistem olması farkınız olmasıdır. İstediğiniz şey yapılabilir. Fakat kendinize özgün; sistemler, prefixler yaparsanız farkınızı ortaya atarsınız.

Ek olarak Her şey hazır alınmamalıdır. Her şey uğraş sonunda elde edilir.

Dostum hemen sana bunları neden kullanmamanı gerektiğini açıklayayım.
İlk başta bu skriptler/pluginler bassettiğiniz sunuya ait.​

• O sunudan gelecek insanlar aynı sistemler var gibi cümleler kuracak ve farkınız yok gibi kelimeler kullanacaklar.
  • Özgün Sistem olması farkınız olmasıdır. İstediğiniz şey yapılabilir. Fakat kendinize özgün; sistemler, prefixler yaparsanız farkınızı ortaya atarsınız.

Ek olarak Her şey hazır alınmamalıdır. Her şey uğraş sonunda elde edilir.
bak simdi
1 - O Sistemler Bütün Sunucularda var ben sadece benzeri diyorum o istediklerim temel şeyler çünkü
2 - Bunlar heryerde olcak yani bunlar basit şeyler sunucu içinde yapımı zor anladınmı

Yardım Edecek yani yapabilecekler Pluginerlar konuya gelin lütfen

bak simdi
1 - O Sistemler Bütün Sunucularda var ben sadece benzeri diyorum o istediklerim temel şeyler çünkü
2 - Bunlar heryerde olcak yani bunlar basit şeyler sunucu içinde yapımı zor anladınmı
Ben sana sistemleri kullanma demedim, ben sana farklı prefixli sistemler kullan dedim.​

Herkesin söylediği gibi, bunu ücretsiz bulman zor. Epey bir araştırma yapmalısın, bunu geçeyim sonra ücretsiz yapan birisini bulamazsın. Eğer yaptırmak istersen belli bir ücret vermelisin. Ücretsiz yapan olmaz tahminimce. İyi forumlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl