Ark Survival Evolved (Aberration Sevmeyenler Gelsin)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XarlyTR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Merhaba değerli MC-TR üyeleri ben XarlyTR. Bildiğiniz üzere 29 Ağustos 2017'de Ark Survival Evolved adında bir oyun yayınladı.Geçtiğimiz aylarda Aberration adlı bir pack eklendi ve bu paketi sevmeyenlerin sayısı oldukça fazla.Bende sevmiyorum ve Aberration çıktığında Ark Survival Evolved battı.Biz yine Ark'ı eski haline döndürmek için elimizden geleni yapıcaz sizde bize destek olabilirsiniz.A planı bu yazıyı her forumda yayınlayın ve Aberration'u sevmeyenlerin sayısı artsın 2nci aşama ise Aberration'un satışının bitmesi.Yani insanların satın almaması 3ncü aşama ise zaten zamanla Aberration'u sevmeyenlerin ve satın almayanların sayısı artıcak.Ark Survival Evolved'in kurucuları buna sinirlenicek ve Allah izin verirse Aberration'u piyasadan kaldırıcak.Umarım bu plan işe yarar.

İşe yaramaz ise:

B planı.Öncelikle Bize destek olmak isteyen her arkadaşımız Steam desteğe bu yazıyı mesaj atsın ve Steam bu isteğimizi Ark Survival Evolved'in kurucularına iletir.2nci aşama ise Ark Survival Evolved'in forumuna kayıt olup oraya konu açıcaz ve Ark Survival Evolved'in kurucuları belki bir çözüm bulur ve Ark'ı eski haline döndürür.

Evet bu açtığım konu bu kadardı umarım bize destek olursunuz.İyi günler...

Dostum konuyu biraz daha düzenli yapabilirdin çok karmaşık böyle yinede ellerine sağlık okudum (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl