ArifErdoganK & MuzCraft - (Haksızlık, Adaletsizlik)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ButtonV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.487
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ButtonV

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Selâmlar, birkaç ay öncesinde @ArifErdoganK 'nın yönetmiş olduğu MuzCraft sunucusuna oynamaya başladım. Beş seneden beri bitmeye yönetim adaletsizliği tarafından bu konuyu açmış bulunmaktayım.

︲Arkadaşlarım ile eğlendiğim keyif aldığım bir sunucuydu. Arif'in yönetiminde bulunan insanların birçoğu sunucuda ki adaletsizlikten istifasını belirtmişti. Bende oynamaya devam ettim. İnandım ki belki de, adaletsizlik yoktur. Fakat beş seneden beri bu adaletsizlik sunucu içerisinde devam etmektedir. Şimdi /kurallar'da belirtilmiş olan VIP kuralından sunucu içerisinden İki hafta uzaklaştırıldım bu konuyu buraya bırakmak istiyorum.
MuzVIP için yazılmış kurallarda şunu belirtmişler:
atlan.png

Yasaklandığım konuda bu kendimi savunma yaptığımda Mchat yönetimde olan "Moderatör" adlı yetkili arkadaş kısa mesaj yapıp benim ile hiç ilgilenmedi.

Orman içerisinde karşı oyuncu /fly ile karşımda dururken savaşını düşürmek için /fly yazarak sadece elim ile yumruk atıyorum ve karşı tarafı savaşa sokuyorum. "Orman" factions için bir PVP alanıdır. Karşı karşı durup çay içmeyeceğimize göre sadece elimle vurup /fly düşürdüm.. Ve bunun için her zaman ki gibi "Adaletsizlik" yapılan sunucudan uzaklaştırıldım.

Eğer ki oynama düşünceniz varsa bu sunucuda hiç tavsiye etmiyorum. Çünkü ne kadar emek verirseniz verin elbet ki ufak bir konudan yasaklayacaklardır.

Boşuna yasaklanmışsın umarım yasaklanman kaldırılır .

Son düzenleme:
Bu bir kural ihlalidir ve paylaşmış olduğunuz ekte zaten açıkça belirtilmektedir. Bu bilgilendirme size eski bir yetkilimiz vasıtasıyla zaten ulaştırılmıştır. Ayrıca bu kuralları netleştirmemizde yardımcı olan bir önceki eski yetkilimiz SlashedSkull'dur. Eski yetkililerimiz sunucu düzeni konusunda bizlere olabildiğince en iyi yönetimi sağladılar ancak bazı yetersizliklerden dolayı görevlerini bıraktılar. Bizler sunucu düzenini sağlamaktan ve oyuncularımıza her zaman en iyisi ilkesinde yaklaşmaya çalışan yöneticileriz ve adaletsizliğin bizim için hiç bir yararı yoktur. Yapmış olduğunuz asılsız suçlamaları kabul etmiyor ve bu davranışınızdan ötürü kırgınlık duyuyoruz.

@ArifErdoganK

︲ Sırf yönetim ekibinde ki SlashedSkull & ErdemBilgin ve diğer yetkililere güvenmediğinizden dolasıyla bazı yetkilerini kısıtladınız. Yönetim grubunda konuşulan sohbetler açıkça belirtilmiştir.
︲ Bir VIP grubu ekliyorsun ve o grubun içerisinde ki /fly özelliği ekleyip orman içerisinde sırf karşı tarafı düşürdüğüm için yasaklamanın nasıl bir açıklaması olabilir. Factions'da Arena & FPSArena & Orman gibi bölgeler savaşmak içindir. Karşımda bulunan üye enemy üyesidir ne yapmamı bekliyorsun ki? sofra kurup karşılıklı yemek mi yiyelim. Bu durum çok bariz şekilde belli ki adaletsizlikten ötürü birşey değil.

Öncelikle yetkililerime olan güvenimi sorgulamanız nedeniyle tekrar bir dönüş yapma ihtiyacı duyduğumu belirtmek isterim. Yasaklanmanız hakkındaki bilgilendirmeyi tarafınıza 2 kez olmak üzere ve forum üyelerine yapmış bulunmaktayım.

‌Bizce bir şeylerin yönetimindeki düzenin en iyi şekilde sağlanabilmesi için as yönetici ve alt yöneticilere ihtiyaç vardır. Olası bir sorunda ya da güvenlik için en iyi çözüm yolu budur. As yönetici sunucu, alt yöneticiler ve tüm sorumluluklara sahiptir. Alt yöneticiler ise sunucu düzeninden ve oyunculardan sorumludurlar ve bu nedenle oyun düzenini bozabilecek üst yetkilere sahip olamazlar. Bu bir güven olayı değil düzen durumudur. As'ın 1 olduğundan dolayı yalnızca 1 üst yönetici olabilir. Alt'ın as olabilmesi için as'ın görevini bırakması ya da görevinin sonlandırılması gerekir. Alt yetkililerimiz bu durumdan sıkıldıkları için görevlerini bırakma kararı aldılar. Anlayacağınız her hangi bir adaletsizlik söz konusu değildir ki zaten bu ve benzer durumların yaşanmasına sebep vermiş As yöneticinin görevine son verildi.

Detaylı şekilde discord üzerinden konuşalım. Adresinizi gönderin arkadaş ekleyeyim.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Forumun konuyla ne ilgisi var ki böyle bir konu açıldı anlamak çok güç.
Forum içerisinde olan olay bile değil :D

VIPlere ve oyunculara ayri kural olmasi benimmi dikkatimi cekti?

beğenmiyorsan ve 5 yıldır adaletsizlik olduğunu biliyorsan neden oynamaya devam ediyorsun o zaman

Forumun konuyla ne ilgisi var ki böyle bir konu açıldı anlamak çok güç.
Forum içerisinde olan olay bile değil :D
Sunucu sahibi forum üyesi ve mağdur arkadaş sesini duyurup insanları bilgilendirmek için burayı kullanıyor. Daha doğal bir durum yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl