Areofy Web CMS - Kapalı Beta İçin Test Kullanıcıları Aranıyor! (Ücretsiz Erişim)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jamilaxd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 171

jamilaxd

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
62
Minecraft
xdJamilaa_

Discord:

jamilaxd

Areofy Web CMS — Kapalı Beta Test Süreci Başladı​

Merhaba değerli forum üyeleri ve sunucu sahipleri,

Next.js ve Node.js mimarisiyle geliştirdiğimiz yeni nesil Minecraft Web CMS altyapımız Areofy için geliştirme sürecinde son aşamaya geldik.

Sistemin tüm modüllerini, mağaza yapısını ve panel akışını canlı ortamda test etmeniz için demo sürümümüzü yayına aldık. Paneli ve siteyi detaylıca inceleyip kullanıcı deneyimi, tasarım veya teknik taraftaki geri bildirimlerinizi bizimle paylaşacak Kapalı Beta Test Kullanıcıları (Tester) arıyoruz.

Canlı Demoyu İnceleyin​

Sistemin hızını, arayüz mimarisini ve modül yapısını doğrudan test etmek için demo adresimizi ziyaret edebilirsiniz:

Canlı Demo:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Demoyu incelerken karşılaştığınız eksikleri, geliştirilmesini istediğiniz alanları veya gözünüze takılan hataları başvuru sürecinde bizimle paylaşabilirsiniz.

Tester'lardan Ne Bekliyoruz?​

• Sistemi İncelemek: Mağaza, bilet (ticket) sistemi, liderlik tabloları ve kullanıcı paneli gibi modülleri detaylıca test etmek.
  • Geri Bildirim Raporlamak: Karşılaşılan teknik aksaklıkları (bug) veya arayüz iyileştirme önerilerini bize iletmek.
  • Sunucu Deneyimi: (Opsiyonel) RCON ve eklenti entegrasyonlarını kendi test sunucunuzda deneyimlemek.

Tester Kullanıcılara Sağlanan Ayrıcalıklar​

• Erken Erişim: Areofy Web CMS'in tüm gelişmiş özelliklerini herkesten önce kullanma hakkı.
  • Lansman Ödülü: Test sürecine aktif katılım sağlayan ve faydalı hata bildirimi yapan kişilere resmi satışta ücretsiz lisans imkanı.
  • Geliştirme Sürecine Katkı: Gelecek güncellemelerde yer almasını istediğiniz modüller için doğrudan talepte bulunma hakkı.

Başvuru Formu​

Test ekibimize katılmak istiyorsanız bu konunun altına yanıt yazabilir veya forum üzerinden özel mesaj (PM) gönderebilirsiniz:

Kod:
1. İsim / Kullanıcı Adı:
2. Aktif bir Minecraft sunucunuz var mı?:
3. Demo hakkındaki ilk görüş veya öneriniz:

Canlı Demo:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

(Kontenjan sınırlı sayıdadır. Değerli geri bildirimleriniz için şimdiden teşekkür ederiz.)

gayet güzel bir proje gerçekden admin paneli çok hoşuma gitti modüller vb'de öyle sade temiz bir proje eline sağlık

Başarılar dileriz.

Merhaba, biraz inceleme fırsatım oldu güzel duruyor elinize sağlık. Tek diyebileceğim renk seçimi biraz yanlış olmuş onun harici bir şey göremedim. Yönetim panelindeki sarı renk çok güzel durmuyor açıkçası. Sadece renk, yerleşimlerde bir problem göremedim.

Merhabalar demo çok hoşuma gitti, tekeli yıkabilecek bir vibe alıyorum yolunuz açık olsun.

Merak ettiğim tek şey diğerlerinden farkı ne olacak?
Gözle görülür girdiğimde herhangi bir fark göremiyorum.
Yıllardır sürekli olarak birbirini kopyalayan bir sistem olarak değerlendiriyorum.
İşin sonunda da yıllardır sektörde kalan bilinen 1 veya 2 firma kalıyor.
Demo olduğunun farkındayım ancak yapay zeka gerekli promptları illetiğimizde bize vereceği demodan farklı bir demo görmüyorum.

Eleştiri amaçlı yazılmıştır. Umarım dediklerimi dikkate alırsınız.

Aramıza hoş geldiniz, projenizde başarılar dileriz. Bazı pürüzlere cevap vermek gerekirdi ancak yeri bu konu değil, şahsen varsa hakkımız helal ediyoruz :)

Merak ettiğim tek şey diğerlerinden farkı ne olacak?
Gözle görülür girdiğimde herhangi bir fark göremiyorum.
Yıllardır sürekli olarak birbirini kopyalayan bir sistem olarak değerlendiriyorum.
İşin sonunda da yıllardır sektörde kalan bilinen 1 veya 2 firma kalıyor.
Demo olduğunun farkındayım ancak yapay zeka gerekli promptları illetiğimizde bize vereceği demodan farklı bir demo görmüyorum.

Eleştiri amaçlı yazılmıştır. Umarım dediklerimi dikkate alırsınız.
Eleştirileri önemsiyorum teşekkür ederim.
Kullanıcı yorumlarını önemsiyoruz birisi entegrasyon talebi getirdiğinde "önce onay al gel" gibi ukelaca sözler sarfetmiyoruz başlıca bilinenler gibi.
Otomatik yedekleme, brute force vb. form korumaları, oyuncu odaklı düşünülmüş profilden skin yükleyebilme gibi üstüne düşünülmüş ve varolanın üstüne koyulmuş sistemlerle donattık.
Çok şikayetçi olduğunuz gizli masrafları yıllık aidat, alan adı günceleme ve daha nice gizli işlem ücretini almıyoruz.
Yeni projelere destek vermezseniz cebinizi daha çok sömürürler oturduğu yerde sayıp bugfixden başka güncelleme atmayan yazılımlara tonla para ödersiniz ve değeriniz olmaz.
Bizim temel hedefimiz hizmetten para kazanmak olmadığını görebilirsiniz.

1788392010945.webp

Aramıza hoş geldiniz, projenizde başarılar dileriz. Bazı pürüzlere cevap vermek gerekirdi ancak yeri bu konu değil, şahsen varsa hakkımız helal ediyoruz :)
Hoş bulduk, güzel dilekleriniz ve temennileriniz için teşekkür ederiz. Projelerinizde kolaylıklar dileriz.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl