Çözüldü Arenapvp plugin yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkangulcu66

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Arkadaşlar arenapvp pluginine nasıl item ekliye billirim örnek olarak Elo gösterme pusula ile yada istedimiz bir tane menuyu ekleme yani mesele pusula olacak sag tıklandında elo menüsünü gösterecek nasıl eklyiebilirim yada custom join items ile eklemeye çalıştım zaman item gözükmüyor sadece arena pvp itemleri gözüküyor yani kısacası arena pvp itemlerinin arasına pusula yada başka bişe ekleyip sağ tıklayınca belirli bir komut gelecek ama item ekliyemiyorum[DOUBLEPOST=1515771809,1515771467][/DOUBLEPOST]items.yml:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kullandığın Eklentinin Linkini Atıp Leak Olup Olmadığını da Söylersen Daha İyi Olur.

paketi kendim hazırlamadım mcmarket 10 usd ye satın aldım arenapvp plugini satın almış olan arkadaşımdan aldım konsolda her hangi bir hata yok sadece item eklemek istiyorum sürümü 4.6 pusula gibi birşeye sağ tıklayınca /menu gibi her hangi bir komut çalışmasını istiyorum
plugini lord of keçiden gördüm
plugin link :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kendin Ekstra Olarak Eşya Ekleyemezsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl