Çözüldü ArenaPvP Plugin Paketi V2 ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Citrus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.256

ArenaPvP Plugin Paketi V2 Gelsin mi ?

• Tabikide!

Oy: 20 83,3%
  • Evet!

Oy: 4 16,7%
  • Hayır!

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    24
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrus

Arcenia Network & Team Zephyr
Elmaslar
938
Discord İzni
Minecraft
HyperCitrus

Discord:

Citrus#4361

Arkadaşlar biliyorsunuz 1,2 ay önce ArenaPvP paketi çıkarmıştım ve en baştan ArenaPvP paketi toplamayı düşünüyorum sizce neler ekliyeyim ? Plugin/Skript fark etmez tüm istekleri alalım :D ve devrim yaratıcak bir paket olucak bunuda eklemek istiyorum! Bu Arada V2 gelsinmi gelmesinmi ?

• Belirli bir öldürme sayısına göre rütbe.
  • Öldürme sayısına göre para.
  • Özel kitler, özel setler.
Benim fikirlerim bunlar. Ayrıca kolay gelsin :)

HardPVP olsun bro , v1 iyi tuttu ama hard olsun...

şimdi para falan olayları bence çok gereksiz fakat elo ya göre badliondaki gibi rütbe sistemi yapmaya çalışıcam :D

Bırakın gelsin gel hele gel gel [V2 Gelsin]
LyPLnJ.png

Dostum RPG de Yapabilirsin

ben kararım v1 plugin pack i edit daha guzelleştitp ve sg eklersen 10 hesap açar onla beğenirim[DOUBLEPOST=1487872048,1487872014][/DOUBLEPOST]

+Rütbe Sistemi Olabilir
+Yeni Arenalar (Yani yeni çeşitler demek istedim)
+Sunucunun lobisinde yetkililerde particle gibi efektler (Ama Sadece Lobide Yoksa Adam Particleden adamı vuramaz)
+En çok kazananlar listesi.

Bunlar Gelirse Mutlu Olurum

Her adam öldürdüğünde 250 tl Gelsin ve /warp market diye bir yer olsun orda özel İtemler olsun Keskinlik 10 Kılıç vb Şimdiden Kolay Gelsin İyi Forumlar

+Rütbe Sistemi Olabilir
+Yeni Arenalar (Yani yeni çeşitler demek istedim)
+Sunucunun lobisinde yetkililerde particle gibi efektler (Ama Sadece Lobide Yoksa Adam Particleden adamı vuramaz)
+En çok kazananlar listesi.

Bunlar Gelirse Mutlu Olurum
zaten 10 dan fazla oyun modu var builduhc sg debuff gibi en çok kazananlar listeside olucak elo ya göre[DOUBLEPOST=1488015414,1488015375][/DOUBLEPOST]
Her adam öldürdüğünde 250 tl Gelsin ve /warp market diye bir yer olsun orda özel İtemler olsun Keskinlik 10 Kılıç vb Şimdiden Kolay Gelsin İyi Forumlar
ArenaPvP de market olayı gereksiz oluyor zaten belirli oyun modlarında belirli kitlerle oynuyosun

zaten 10 dan fazla oyun modu var builduhc sg debuff gibi en çok kazananlar listeside olucak elo ya göre[DOUBLEPOST=1488015414,1488015375][/DOUBLEPOST]
ArenaPvP de market olayı gereksiz oluyor zaten belirli oyun modlarında belirli kitlerle oynuyosun
ArenaPvP hakkında çok bilgim yok kusura bakma benimde aklıma o gelmişti söylemek istedim tekrardan Kolay Gelsin

İlk güzeldi beğendim tebrik ederim

v2 için;
ArenaPvP için gerekli kitler
3 4 Tane Oyun Modu (BuildUhc) gibi

Başarılar.

ArenaPvP Skript Yazarsan faydalı olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl