Çözüldü ArenaPvP Plugin | InventoryClickEvent Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ynsgngrd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 878
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsgngrd

well, it's done
Elmaslar
554
Minecraft
YunusCanGungordu

Discord:

yunus can#0004

Selam dostlar. Bugun sizlerin bir yardımına ihtiyacım var. Eğer bu sorunun üstesinden gelemezsem sunucum çöp olacak.
Aldığım hata ArenaPvP eklentisinde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
İtemlere sağ tıklayınca konsolda bir hata geliyor hatayı aşağıda belirttim. İncelerseniz sevinirim.

Kod:
[23:26:30 ERROR]: Could not pass event InventoryClickEvent to ArenaPvP v6.6
org.bukkit.event.EventException
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:310) ~[spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.jav
a:62) ~[spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.j
ava:502) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.j
ava:487) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java
:1630) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:31)
[spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInWindowClick.a(SourceFile:9)
[spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnectionUtils$1.run(SourceFile:1
3) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) [
?:1.8.0_161]
        at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) [?:1.8.0_161]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.SystemUtils.a(SourceFile:44) [spigot_ser
ver.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:7
15) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:3
74) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:6
54) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java
:557) [spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_161]
Caused by: java.lang.NullPointerException
        at ro.Marius.ArenaPvP.QueueManager.QueueManager.addInQueue1VS1(QueueMana
ger.java:95) ~[?:?]
        at ro.Marius.ArenaPvP.Listeners.InventoryEvents.onInventoryClick(Invento
ryEvents.java:114) ~[?:?]
        at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor172.invoke(Unknown Source) ~[?:?]
        at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1
.8.0_161]
        at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_161]
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.ja
va:306) ~[spigot_server.jar:git-Spigot-db6de12-18fbb24]
        ... 15 more
>

Yardımlarınızı beklemekteyim.

Öncelikle plugin 6.6 versionunu kullanıyor musun, çünkü bende böyle bir hata yok. Bende satın aldım eklentiyi.
Türkçe yaptığın veya türkçeleştirdiğin bir dosya varsa, kopyalarını alıp sil. Sonra yeniden başlat. Hala aynı hatayı veriyorsa marius yani kodliyan arkadaşımıza bildir.

Öncelikle plugin 6.6 versionunu kullanıyor musun, çünkü bende böyle bir hata yok. Bende satın aldım eklentiyi.
Türkçe yaptığın veya türkçeleştirdiğin bir dosya varsa, kopyalarını alıp sil. Sonra yeniden başlat. Hala aynı hatayı veriyorsa marius yani kodliyan arkadaşımıza bildir.
Evet geçenlerde çıkan sürmünü 6.6 versiyonunu kullanıyorum. Nerdeyse yarısından fazlası türkçe bir halde. Onlardan mı kaynaklı? Çeviri sırasında bir hatamı meydana gelmiş?

Evet geçenlerde çıkan sürmünü 6.6 versiyonunu kullanıyorum. Nerdeyse yarısından fazlası türkçe bir halde. Onlardanmı kaynaklı ? Çeviri sırasında bir hatamı meydana gelmiş?
Öyle olabilir dostum. Çünkü ben böyle bir hata yaşamadım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl