Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam arena yeri yaptım korumalar atıcam vurulmaması gereken yerlere atıcam falan filan bu yamuk olan veya pvp kapalı olan bi yerin 3 block kısmında pvp acık olması gerek oralara nası acıcam? resimde de bunu gösterdim bariyerlerin sol kısımlarında pvp acık olcak ama nası yapıcam bilmiyorum.
ilk olarak butun arenayi sec disaridan oraya pvp serbest olan bir koruma at sonra pvp
kapali olmasini istedigin alani sec o korumayi at pvpyi kapat orada sonra 2. alan icin priorityi daha yuksek yap /rg setpriority ikincialan X mesela X olan priorityi belirler normal hali 0 dir yuksek olan sayi baskin gelir yani bir kesisme olsa da sikinti olmaz sadece o sectigin yerde pvp kapali olur gerisinde acik olur. daha da bolmek istersen bir alan secersin onun priorityi daha da yuksek yaparsin onda ise tekrar pvp yi acarsin bu mantikla devamini getirirsin