Çözüldü Arena bölgesinde Pvp Açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar arkadaşlar, sorunum baya basit gözükmesine rağmen bir türlü çözemediğimiz bir hata ile karşılaştım.

Hatam spawn bölgesinde bulunan arena bölgesinde pvp açmaktı. World guard ile ayarlamama rağmen pvp aktif olmuyordu. Bugün yaptıgımız testlerde ise şunu gördük ki direkt olarak spawn dünyasında koruma olmamasına rağmen baska oyunculara saldıramıyoruz. Bunu nasıl açabilirim? (Sunucumda baska dünyalarda pvp atabiliyoruz. fakat spawn bölgesinde atılmıyor. Dünyada yaşanan bir sorun bu)

Şimdi şunu fark ettim, sunucuda direkt olarak hiçbir dünyada vurulmuyor. Yeni dünya açtım ve öyle deniyeyim dedim fakat sorunum gene aynı.

Şimdi şunu fark ettim, sunucuda direkt olarak hiçbir dünyada vurulmuyor. Yeni dünya açtım ve öyle deniyeyim dedim fakat sorunum gene aynı.
server.properties dosyanızdan pvp: false kısmını true olarak değişip dener misiniz birde hocam ?

Plugin listenizi atın bakalım. Ayrıca tüm dünyalarda bu ayar kapalı ise server.propeties dosyasından pvp ayarını açınız.

server.properties dosyanızdan pvp: false kısmını true olarak değişip dener misiniz birde hocam ?
hocam sorunumu buldum sebebi ise world guard eklentisi, aşağıda bulundugu gibi bir hata alıyorum. Özellikle eklentiyi kaldırıp denediğimde ise pvpden yana bir sorun olmadığını doğruladım.

image (1).webp

hocam sorunumu buldum sebebi ise world guard eklentisi, aşağıda bulundugu gibi bir hata alıyorum. Özellikle eklentiyi kaldırıp denediğimde ise pvpden yana bir sorun olmadığını doğruladım.

Ekli dosyayı görüntüle 256114
server.properties dosyasından spawn-protection değerini 0 ya da 1 yaparsanız sorununuz çözülür muhtemelen. WorldGuard eklentisini kaldırmanıza gerek yok.

Ekli dosyayı görüntüle 256114
Worldguard kaldırmanız demek spawn vs olan yerlerin her türlü korumasını kaldırmak demektir. Eklentiyi geri yüklemenizi öneririm ve @NotPatch dediği ayarı yapmanızı öneririm.

server.properties dosyasından spawn-protection değerini 0 ya da 1 yaparsanız sorununuz çözülür muhtemelen. WorldGuard eklentisini kaldırmanıza gerek yok.
hocam orasında 16 yazıyor da küçültmek sorun olur mu?

yaptım fakat düzelmedi gene sorun aynı devam ediyor

Spawn bölgesini farklı bir kordinata taşımayı deneyebilirsin, spawn protection korumasının olmadığı bir yere.
direkt olarak herseyi tasıyabileceğim bir komut mevcut mu acaba? biliyor musunuz yanii (bu arada bir dostumun söylediği birşey vardı, benim dünyam world dünyası ve farklı bir dünyada spawn alanından daha büyük bir yer seçtiğimde bu hatayı almıyorum.) bundan dolayı olmuyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl